16 грешки мода, което позволява на всеки

Може пазят денонощно да следят всички актуални тенденции на сезона и веднага тичам за нова мода на дрехи в магазините, но ако правите тези грешки, всички усилия може да се повали!

Ние помним 16 модни грешки, които поне веднъж всяко момиче — признай, ти също? 🙂

Така че, строго не трябва да…

… за да носят същите обувки всеки ден

16 fashion mistakes that allowed each

Имате 25 двойки са зашеметяващи обувки, балет апартаменти, обувки и ботильоны, но Ти ден излизат от домовете си в една и съща обувки, понякога се променя и няколко „на изхода“.

… носи една и съща чанта за всеки ден

Два различни чанти може напълно да се промени по същия начин, така че не си позволявайте да „попадне в робство“ е един от най-просторните (и заема 90%, че не е нужно).

… напълно да забравите за украса

Можете редовно да получавате нови бижута, но извън апартамента си, те никога няма да се оттеглят? Време е спешно да се определи тази вопиющую несправедливост — започнете сега с тези точно „тик-так“!

… като „уикенд“, за да си купя обувки, че е невъзможно да се движи

16 fashion mistakes that allowed each

В действителност, те боли, дори да лъже, но вие упорито не желаят да получите нов чифт обувки „за специални случаи“.

… да отида някъде в дома пижами

Стил на дамско бельо е едно, но да излиза от дома си в пижама за сън или комбинация, в която търсите в почивните дни „Ек в градски условия“ — това е съвсем друго нещо!

… разходка из града в шлепках и спортен костюм

Чехли — плажни обувки и спортно облекло — дрехи за фитнес зала. Още въпроси?

… да отида някъде в къщата риза

16 fashion mistakes that allowed each

Домашно облекло по подразбиране, е малко вероятно да се конкурират по външен вид от дреха, която е предназначена за излизане от дома си. Освен това, струва си да напомня, че това е просто нехигиенични?

… да носят любимите си неща толкова често, че те започват да губят приличен

Излизането тук са два — или ще се борят с непреодолимо желание да се носят същата перфектната рокля за всеки ден, или просто купете си перфектната рокля в няколко екземпляра.

… купуват лошото качество дрехи

Всъщност, можете спокойно да запишете на най-новите тенденции, неща, но са в топ форма, за да спаси определено не си струва — евтина е и лошата форма може да ви попречи да направи това в пълна сила, Нол, и дори да доведе до нараняване!

… да харчат много пари за евтини неща

16 fashion mistakes that allowed each

Алчен плаща два пъти — това е израз винаги е вярно и особено се отнася за придобиване на елементарни неща. Освен това, много евтини неща, зашити от висококачествени материали, а това значи, че идват по-бързо неизползваеми и се нуждаят от подмяна.

… да забрави за ютия/отпариватель

Не, сериозно — как може да се излезе от дома си в монетния двор на маркови дрехи?

… купи точно същите дрехи като нейните приятели/съседи

Дори ако сте най-добри приятели и имате „шега“ по този повод, от разкази изглеждат откровено странно.

… не се върне, няма да дойде по размер неща

16 fashion mistakes that allowed each

Това е може би най-странната и, честно казано, загуба на това, което може да си представите — за да се върнете в магазина, за да съществува, така че потребителите да могат най-накрая да вземе решение за закупуване на дома, в спокойна обстановка.

… да забрави за коригиращото бельо за специални изходи

Всъщност, коригиращото бельо е, по същество, е създаден, за да направи всеки от вашия „специален изход“ (бала, първа среща с гадже, модно събитие, сватбата на най-добър приятел) Благодаря идеално сидящем костюм. Не пренебрегвайте това полезно лайфхаком!

… носят обвиняемия чорапи

Тук ние ще направим малка поправка — ако все още не можеше да намери сутринта чорапи, тъй като нито се опитват, за вашия „обвиняемия отношение“ никой не трябва да знае.

… носи едни и същи образи от седмица на седмица

16 fashion mistakes that allowed each

„Набор-на-седмица“ – това, разбира се, е удобно, но откровено скучно. Опитайте в свободното си време, подреди гардероба, за да се отървем от излишните и просто позира пред огледалото и се опитайте неочаквани комбинации.