Базов гардероб за есента 2020

Всяка жена се опитва да бъде привлекателна, без много щети на техните портфейли. Но преходи в магазин — просто разстроен. Защото разходите за неща, така че е тежък удар за финансите, е трудно постоянно да купувате нови неща. Но има една уловка — базов гардероб, който ще ви помогне с по-малко разходи да създават всеки ден интересен лук и изглеждат невероятно стилно, дори и без да харчите много пари за нови неща. Важното е, че имате в гардероба виси основните градивни елементи, които ще ви помогнат да създадете един уникален образ. И днес ще ви разкажа за тях. И не забравяйте е много важно правило, един от дъното (или пола или панталон), трябва да има поне три или четири върха, която ще ви помогне да създадете повече от осем неповторими образи.

Палто

Без това да е предмет на гардероба си за есента просто не се разбираме. В този модел можете да изберете абсолютно всеки, който правилно ще постави своите предимства и да скриете недостатъците. Купи палто от устойчив материал, който напълно поддържа форма и седи на фигурата. Палто-най-популярният модел, който не губи значението си, който вече една година. Можете да изберете абсолютно всеки стил и дължина: директни или клеш, midi или над коляното.

A basic wardrobe of autumn 2020

Пуловер

Един универсален нещо, което ще пасва най-добре на вашата началото на есенния гардероб-това пуловер, за предпочитане е твърда, във всяка цветова гама на повечето от вашите изображения.

A basic wardrobe of autumn 2020

Hoody

Ако обичате практичността, а след това в настъпващия сезон не може да се мине без качулки, която е подходяща за разположение дами, ако изберете однотонную на цвета, а също така и за спортни и творчески ярки цветове и необичайни принтом.

A basic wardrobe of autumn 2020

Риза

Нито един уважаващ себе си жена не може да мине без риза, който може да добавите към вашето ежедневното начин на известна строгост, на бюрото за демокрация, вечер — занимания.

A basic wardrobe of autumn 2020

Тениска

Най-лесният вариант за есента, подходящ за всяка фигура — тениска директно намаляване, не зауженные. А цвета може да бъде всякакъв, важното е, че след това той се комбинира с други елементи от гардероба си.

A basic wardrobe of autumn 2020

Сако

Предлагаме ви да обърнете внимание на класическия син двубортный блейзър с интересни копчета и други аксесоари. Той ще ви помогне да се разреди своя есенен начин с интересни детайли и ще я още повече сексапил и стил.

A basic wardrobe of autumn 2020

Яке

Още един незаменим говорител на базовия гардероб, който идеално ще се впишат в ежедневен или спортен, така и в бизнеса.

A basic wardrobe of autumn 2020

Дънки

При избора на дънки, важното е, че трябва да се обърне внимание на качеството и кацане. И не забравяйте, че в последните години с ниска тапицерия, започва да губи водещата си позиция, вместо дънки с висока талия, добре прилягащо на фигурата, ако имате стройни крака, или пряк свободен приятелка, Ако трябва да скриете недостатъците.

A basic wardrobe of autumn 2020

Пола-молив

На гъвкав модел на поли, която ще ви помогне да създадете абсолютно всякакъв начин, било то делови, ежедневни, спортни, официални или романтичен.

A basic wardrobe of autumn 2020

Пола плисе, сенници, щори

За да се създаде по-женствен начин, трябва да се обърнете към пола плисе, сенници, щори, които могат да бъдат всякакви дължини и цветове.

A basic wardrobe of autumn 2020