красота

Бъдещето е днес: новини от красотата на света, които са по-напред от времето си

Тази година ще се насладите на маски (на всички части на тялото), да се намери валяк за лице от екзотични камъни и да се разграничи сметана от суроватка.

Маска за всички части на тялото

The future today: news from the beauty world that are ahead of their time

Разбира се, маска вчера са се появили, но мисля, че истински маразм започна през миналата година, на пазара е пълен с цветни опаковки, лепенки всички форми и размери са на разположение за почти всички части на тялото. Лепило и поставяне на маска вече могат да бъдат навсякъде: по върховете на косата, на гърдите, на локално възпаление на лицето. И да се скрият от всички, страхувайки се, че те ще забележат с глупави състава на кожата, не. Сега всичко изглежда добре. Маска за коса създават от сега нататък, отделно към края и с ефект на затопляне. Така че можете да се отпуснете и у дома — салонные процедури са отхвърлени!

Кърпички за коса

The future today: news from the beauty world that are ahead of their time

Има матиращ се появиха тъкани на лицето сънародници — по същество, същите салфетки, Опитомяване е електрифицирана и прекалено пухкави косми. Повечето от тях кокосово масло или масло от шеа за овлажняване. Интересно, изобретил сух шампоан под формата на парче хартия. Така че, да, ние се отървем от добрата част на кутии коса помещаващ се в нашата баня.

Щракнете върху бутона Следваща страница, за да продължи да четеш.

Парфюм под формата на стик

The future today: news from the beauty world that are ahead of their time

Изглежда, че духът вече е трудно да изненада формати, но има майстори, които си мислят, че нещо на ръба на гел и коректор. Пискюл за да прекарват по цяла кожата, не се страхуват, че половината от скъпоценни капки растеряются път (този грях, познат парфюм спрей). Друго предимство е компактността и възможност да се вземе такова чудо в самолета.

Нови текстури

The future today: news from the beauty world that are ahead of their time

Ние сме свикнали, че на серум-това е лека и водниста, но магнати красота искат да ни обърка, и предлагат нов вариант — крем. Няма нищо изненадващо в объркана: какво, кога и за какво се прилага върху кожата (крем под формата на крем или серум, крем?). Въпреки това създателите на свидетели промяна на ежедневието, не трябва. Да вземат първото пресоване серум за лице, той бързо се топи, а благодарение на своята необичайна текстура най-добре се запазват всички анти-стареене съставки. А отгоре нанесете овлажняващ крем.

Ролки за лице

The future today: news from the beauty world that are ahead of their time

Приспособления за масаж в домашни условия, съществували преди (и отиде при хората, разбира се, чрез квалифицирани корейците). Но сега им развитие започва наистина. Настоящото творение, не само ще помогне за изглаждане на бръчките чрез търкаляне на топчета, който стимулира притока на кръв, но и лечебни свойства на скъпоценни камъни, от които те са изработени. Тук ще ви предложат всичко, от детоксикация до почивка.

Theme by Anders Norén