красота

Бърза прическа за къса коса

Къса коса са много популярни през пролетта и лятото. И зимата, тази прическа е просто невъзможно да се притеснявам, под заглавието.

Оказва се, че къса прическа по свой начин универсални, а това е още един плюс за създаването им.
Ако имате къса коса, можете да създадете напълно различни прически. Днес на къса коса, можете да създадете стилни прически за сметка на въздушната изкуствена коса. Тя може да бъде както опашка и дълги кичура кудрей.

Всичко, което трябва да направите, е да изберете правилния цвят на косата, който, между другото, също не е проблем. Ако косата изкуствени методи-това не влиза в плановете си, ние предлагаме няколко уникални прически за всеки ден.

Косата преплитане на превръзка

Бърза прическа за къса коса на плитки, много популярен през новия сезон. Как да се създаде?

1. Измийте косата, срешете ги и нанесете пяната върху другите направления.
2. Като се започне с времеви зони, разделете косата на три кичура и започнете ширити колосок, постепенно въвеждане на страничните кичури коса. При необходимост, можете да тъкат в косата лента.
3. Продължавайте да тъкане около главата си, докато всички косата няма да бъдат вплетени.
4. Нашата коса са готови, можете спокойно да го украсяват аксесоари! Quick hairstyle for short hair

Бърза прическа за къса коса

Прическа къдрици

Ако ви харесват, обемни прически, обърнете внимание на моден стайлинг на къдрици. Тази прическа дава възможност за създаване на луксозен вид в рамките на няколко минути!

Как да се създаде?

1. Измийте косата и нанесете пяна за обем.
2. С помощта на плойки за създаване на къдрици, а след това фиксирайте с лак за коса.
Интересно: да къдрици се държат по-дълго в къдрици, закрепете ги с помощта на метални скоби. След това изчакайте известно време, за кудрей, за да се охлади. Quick hairstyle for short hair

Бърза прическа за къса коса

Мокро полагане

Бърза прическа за къса коса може да бъде мокра коса стайлинг. В този сезон на мода отново са включени ежедневни стайлинг, които лесно да направите и сами.
Какво ще предприемете?

1. Измийте косата и нанесете течен восък с ефект мокри кичура коса.
2. Суха коса, придавайки им формата, която искате.
3. Оправи прическата с лак за коса, тя е готова. Quick hairstyle for short hair

Бърза прическа за къса коса

За да прическа изглежда стилно, да се използват като оригинално допълнение на различни аксесоари за коса. Така, например, в двойка с мокро полагане на модерен изрязани кожени превръзки, които излизат извън бретон. Но кичура коса могат да бъдат допълнени с ефектни орнаменти, които можете да използвате, обемни цветя и т.н.

Theme by Anders Norén