Женско списание » Коса » Студено косата - плюсове и минуси

Студено косата - плюсове и минуси

Красива и гъста коса — това украшение на всяко момиче. Но за съжаление природата не е успяла да даде това богатство на абсолютно всички представители на прекрасната половина на човечеството. Именно затова днес се радва на по-голямо търсене студено удължаване на косата , което не само придава на дамата шикозен вид, но и дава възможност да се почувствате наистина божествена и искряща богинята на красотата.

Много салони предлагат голям избор на подобни услуги, които помагат ефективно да се отървете от проблемите на тънка и рядка коса и да се сдобият с дълга и гъста шевелюру. Най-актуална услуга в днешно време е именно студено натрупване. За това, че тя е и кой има предимства и недостатъци, ние ще разгледаме по-долу.

Студено косата

Един от най-бързите и ефективни начини за удължаване на женската рошава коса днес е студено удължаване на косата . Най-безопасно за косата методика специалисти, испански.

Това е процедура, без никакъв термичното въздействие, се извършва ръчно, майстор и абсолютно не вреди на косата. В Процедура на изпълнение е следната – от естествена коса се формират капсулки, които се прикрепят с помощта на специално лепило, като по този начин давайки на желаната гъстотата и дължина на косата.

Въпреки това, независимо от крайния резултат и цялата красота на косата след приключване на студено изграждане, тази методология, както и всички други, има своите предимства и недостатъци, да се запознаете с които трябва всяко момиче, решившая изграждане косата си данни метод.

Основните плюсове на студен удължаване на косата:

Студено косата - плюсове и минуси Студено косата

– много уважение към косата;
– абсолютно хипоалергенни материали;
– не причинява никаква трудност грижи;
– при необходимост се свалят лесно;
– носенето на кичури, без корекция може да бъде достатъчно дълго време (до 4 месеца).

Недостатъците на студено удължаване на косата:

– скъпа и отнемаща време работа;
– не е подходящ за тъмна коса (ще бъдат видими капсули) и къси прически.

И в завършването искали да препоръчаме на дамите, взел решение за използване на тази процедура за удължаване на косата, избирайте само на опитен майстор, който е много добър в своята работа, и тогава студено косата не ще Ти кавга, а Вашите нови къдрици ще Ви зарадва с хубава гледка и продължителен резултат.