красота

Етнически татуировки

В последно време особена популярност придобива етнически видове татуировки. Историята на този жанр на татуировката датира от древни времена, когато нательные рисунки са били популярни сред византийците, скити, келтите и на други народи.

Татуировки этника различен обем и голям брой различни изображения. Нашите предци са се описва в своите модели на тялото и е оставил следа, която разказа за постиженията на човека. По този начин може да се определи позицията на човек в обществото. В продължение На много години се формира свой собствен стил, като:

    Индийски; скити; маорите; Селтик; Мая; полинезийски и други.

Името на стила, се определя от рисунки, които са привлечени от определени хора. Много ярки и оригинални скифские етнически татуировки. Повечето татуировки, са били измислени съвременни майстори, но всички те се основават на истинска култура на народа. Добър пример за това е тялото на вожда на племето, който е бил открит при разкопки на договора Тя е покрита с различни красиви фигури, сред които най-отличава Лео-Грифин, изобразен на гърдите.

Днес също са много популярни украшения от келтската култура. Този стил е повлиян от други традиции, които са повлияли на неговата личност. Типични изображения за тази област татуировки са листа и други елементи от различни растения, които се съчетават хармонично с животни.

Снимки и скици татуировка в етнически индийски стил-това се разглежда картини, изпълнени под формата на крави, слонове и хиндуистки божества. Татуировки папуасов от Нова Гвинея показване на прости фигури. Заедно те създават една цялостна картина. Посоката е типично изображение на маорите с много линии и къдрици, които създават криволинейни модели.

Наличието на символи

Важно е да се каже, че за татуировки в етнически стил и символика. Във всяка нация, някои от рисунките могат да носят смисъл. Няколко врани може да означава смърт, но акула е знак на властта. Изображение на Луната в една от ръцете може да символизира женственост. Днес цената на татуировки в этнике често не обръща особено внимание. Всеки може да постави на избрания тялото татуировки, мотив, на която капитанът се отнася със символи на древните хора и съвременната мода.

Снимка на татуировка этника

Ethnic tattooНа предмишницата

Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo

На крак

Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo

Етнически мотиви

Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo

На татуировка в етнически стил

Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo Ethnic tattoo

Theme by Anders Norén