Гардероб 333: създаване на

Модни тенденции на съвременния свят са отразени не набиваюсь в случаи на очни ябълки, и при съставянето на перфектния гардероб – шкаф, където неща, които лесно се комбинират помежду си, създавайки множество различни образи. Се хвали на друга марка шмотки сега е неизискан в днешния свят на приятели и роднини, искрено се чудя и се завижда, малък шкаф с дрехи, в която всяко нещо, което наистина носи и дава възможност да се търси 100%.

Идеята за такъв кабинет се превърна в основата на проекта 333: 33 неща, на 3 месеца. Проект бързо се превърна в популярна на Запад и все повече затрупана с фенове в Русия. Автор-американец Кортни Карвър бе помолен да направи гардероба не на принципа «ще купя това, което ми харесва» и вземете нещата рационално, формиране на необходимия и достатъчен минимум.

Closet 333: creating

Closet 333: creating

Основните принципи на шкаф 333

И така, основната идея на този проект е: за всеки сезон (т.е. на всеки 3 месеца) да събира капсули гардероб от 33 неща. Мислите, 33 предмет-това е твърде много? Моля, обърнете внимание, че тази цифра включва в себе си всичко: дрехи, тениски и дънки, рокли и поли, обувки, бижута и дори аксесоари – шалове и брючные колани, слънчеви очила и чанти. Магическото число 33-това е ограничение на броя на дрехи и допълнителни атрибути за всеки сезон: по-малко може, но не повече.

Когато започнете да броите колко такива тениски, кофточки, платьишки сте закупили всеки сезон, вие ще бъдете изненадани – те ще бъдат много повече от 33. Сега тази цифра изглежда твърде малък? И как да оцелеем в съвременния свят се конкурират една с друга жена в скромно облекло? Помислете за тези нюанси, които са направени въз основа на 333 гардероб, като ви позволява да изглежда стилно и не се обременява вашия дом с купища от дрехи, която е най-подходяща няколко пъти за един сезон.

Две основни задачи, шкаф 333: да се прекрати излишно, рядко носеха дрехи, къщата си и въведе ред в гардероба.

В списъка от 33 неща, за сезона не са включени (т.е. те са считани за «топ» критични цифри):

спортни дрехи и спортни обувки, например, които работят в дългосрочен план трябва да бъде повече от един чифт маратонки (на асфалт, черен път, трекинговая обувки и т.н.), и следователно едва ли ще се съберат нужното количество. Освен спортни обувки по време на тренировка, поради износване може да закупите повече от един път на сезон;

облекло за плаж, отдих: джапанки, бански, парео;

домашен текстил и облекло за спане, пижами, нощници, комплекти за сън:

бельо;

бижута, с които човек в силата на религиозни убеждения или социално положение няма да се размине – например, нательный кръст, годежен пръстен, аксесоари.

Това, разбира се, не означава, че ако при приготвянето шкаф 333 вие спестявате поли, закупуване на един или два, ще трябва да купя десет, вместо пижама. Всичко трябва да бъде умерено, дори и ако сърцето на този скъп от женското бельо.

Closet 333: creating

Разработване на индивидуален гардероб 333

Всички ще продължим да се отнасят единствено до женския гардероб. Да, дами, защото това е красивата половина от човечеството не се затваря гардероб, а няма какво да облека. Мъжете са чували за 333 шкаф, обикновено започва недоуменно пренебрегват рамене и се чудят: «33 неща за три месеца?? Добре, аз такова количество неща и в годината е достатъчно.» Защо? Защото мъжете са склонни да купуват това, което те наистина се нуждаят, защото те чувстват, че е практичен в чорап. Положението на жените на дрехи-това е съвсем друго: често правят спонтанни закупуване на просто нещо, което в общи гардероб се свързва с трудности, но в края на краищата той ще бъде облечен много рядко.

Автор на идеята, американски Кортни капака, предложи експеримент купи 33 неща, за 3 месеца през 2010 година. Тя не е очаквала, че идеята ще обхване целия свят и стана толкова популярен. Така, тя предлага на жените по света, които искат да изглеждат привлекателни, но да не се харчат пари на огромен шкаф:

1. За да въведе ред в наличната дрехи: Сортира според сезона, за да дадете на вашите приятели или беден неща в добро състояние, да не се носят или просто не седи на чертежа, хвърля развалена и напълно излезе от мода.

Сортиране неща според сезона има своите характеристики: има неща, които се носят само през сезона (най-вероятно, връхни дрехи, обувки, шапки) и дрехи транзит, който идва от сезон на сезон и дори през цялата година могат да се носят – блузи, дънки, ризи и т.н.

2. Преброяване на броя на дрехи в рамките на всяка от сезонни категория (включително посочените по-горе транзит неща).

3. Да се отървем от излишните или отново да купи липсващите елементи за гардероб 333.

Closet 333: creating

Гардероб 333 и форс-мажор

Неща се случват в живота, и често трябва да се действа гъвкаво и ситуацията. Ако разкъсани обувки в средата на сезона, това не трябва да показва на желязната устойчивост и страдат дырявых обувки до края на сезона, за да не надхвърля този брой е 33. Дойде един безполезен нещо може да бъде заменен с друг, но само един. Трябва да се замени два? – замяна на две, но не позволявайте на шкаф за подуване, в съотношение 1:1 в този случай остава строго.

Типична ситуация: те очаква горещо лято, съответно, си купих къси панталони и потници, но изведнъж настъпи рязко застудяване. Не страдат тръпки по кожата и хрема от проливни дъждове и пробирающий до кости вятър замени едно от нещата вашия летен гардероб на яке или топъл жилетка. Ако тези неща по различно време (и, разбира се, те са там!), да ги транзит – това ще позволи да се избегнат ненужни покупки ще ви помогне да спестите пари и да не позволяват, под претекст тъпча в килера един много малко неща.

Това трябва да бъде забавно и без фанатизъм. Ако купи за шкаф 333 по някаква причина дрехи не дойде, например, неудобни за носене, тесни, лошо се съчетават с други неща, защото по-голямата част виси в гардероба, е разрешено да го замени с друг въпрос. И ненужни разходи, за да се отървете от всички приемливи за собственика начин.

Closet 333: creating

Ако идеята интерес, и да се стремим към основната операция не

Може да опитате 333 шкаф аз искам, но страшно/без пари/е жал за обикновените неща. Опитайте за начало да направим един малък. Да разглобява нещата не само сезонна, но и на честотата на носене на три категории:

да се носят редовно (не по-малко от два-три пъти в седмицата),

да се носят от време на време (два-три пъти месечно);

не е носен изобщо – например, това, че е остарял, излязъл от мода, промяна на собствения си стил, и той не е подходящ.

Всичко това, разбира се, се отнася не само за дрехите. Дамски чанти, шалове, бижута и орнаменти – въздържайте се от покупки петнадесета или двадесета чанта, обеци-на карамфил. Повярвайте, животът ви ще изглежда по-щастливи и хармонично, а спестените пари могат да харчат, например, се чудех, отдавна вынашивающих план за пътуване. Както показва практиката, част от бижута за жени и понякога ненужни – и място като малко по заема, и си струва евтино, ако става дума за бижута. Това придобиване е лесно да се откаже: качествени бижута могат да се носят с години, няма смисъл да се актуализира гамата си от всеки сезон.

Closet 333: creating

Какво ще 333 гардероба на всяка жена

Този проект има много предимства, да се оцени които стоят в тези години жителите на много страни:

анализирани гардероб, да брои неща и е прекрасно помагат да се отървете от замърсителите на живот боклуци и да намерят своя истински стил;

минимализъм в изготвянето на гардероба е изключително модерен и ви позволява да спестите много пари, които могат да бъдат използвани за различни цели, като например прилагането на дългогодишната мечта;

животът по принцип е опростена: мислех, че на сезона напред гардероб спестява време и нерви по време на сутрешната такси за работа или среща с приятели;

гардероб 333 да се отървете от болезнена привързаност към нещата и шопоголик.

Искате да промените живота си, да го направи радостен и хармонично? Започнете с вашия гардероб и проект 333 може да се превърне в изходна точка, за да създаде перфектния гардероб!

Closet 333: creating