красота

Грим за близо засадени на очите: правила, идеи, снимки

В сферата на красотата отдавна признати стандарти, които диктуват правилата за момичета. За щастие, с помощта на грим може много да се определи и да се подобри, включително формата и настаняване на очите. Момичета с близо посаженными очите ви направи специален грим.

Стандартните и познати пропорционално на разстоянието между очите трябва да бъде повече от една дължина на очите. Ако това разстояние е по-малко, тогава трябва да се вслушат в съветите на гримьори и да използват методи, разработени за момичета с близко разположени очи.

Makeup for close-set eyes: rules, ideas, photos

Прочетох, че правилата, които трябва да се спазват:

    За очите трябва да избират сянката на светли тонове, а от средата или дори по-близо до външния ъгъл век вече може да се използва по-тъмни нюанси. Грим вътрешния ъгъл на окото може да се използва бял или бежов молив или матови сенки. Pearlescent сянката не са подходящи, тъй като те се фокусират върху проблема. За да увеличите визуално разстоянието между очите и ръцете с молив или подводкой трябва да се направи от средата на века, а не от вътрешния ъгъл на окото. По-близо до външния ъгъл на стрелката, клепачите трябва да бъде разширена. Спирала трябва да бъдат по-предпазливи, за да прокрасить миглите от външния ъгъл на очите. Можете да нанесете няколко слоя на тази част, а вътрешния ъгъл на практически да прилагат спирала. За да се съсредоточи върху външния ъгъл на окото, могат да бъдат приложени фалшиви мигли-снопчета или увеличаване на нарастване на гъстотата и дължина, също така и на външния ъгъл. За да увеличите формата на очите, и от разстоянието между тях ще помогне на бял молив за вътрешната линия на очите на вътрешния ъгъл. Това трябва да бъде направено в послевкусии. Да отговаря на пропорциите на лицето, трябва да се обърне внимание на веждите. Разстоянието между тях трябва да се увеличи – да извади на съответния акт, а краища на веждите да се удължи с помощта на сенки или молив. Така визуално разстоянието между очите ще изглеждат по-големи.

Makeup for close-set eyes: rules, ideas, photos

Стрелките на близко поставени очи

Женствена и загадъчна стрелецът винаги са популярни, те могат да се използват ефективно, за да подчертае очите. За жени с близо посаженными очи са подходящи стрели класически с опущенным и повдигнат бокс, широки стрелка, котешко око и мека мъгла. Не се препоръчва за такива опции, като „панда“ и Арабско – подложка вътрешния ъгъл на окото.

Makeup for close-set eyes: rules, ideas, photos

Ако очите са раздалечени и малки по размер, трябва да се откаже от ключове и свързването на долната линия на миглите.

Нюанси на сенките

Сенките трябва да бъдат избрани за отделни параметри, цвят на кожата, цвят на радужки и цвета на лицето като цяло. Универсални препоръки за нюанси на един само по-светло оцветяване на вътрешната част на клепачите и по-тъмна към външния ъгъл на окото.

Makeup for close-set eyes: rules, ideas, photos Makeup for close-set eyes: rules, ideas, photos Makeup for close-set eyes: rules, ideas, photos Makeup for close-set eyes: rules, ideas, photos Makeup for close-set eyes: rules, ideas, photos

Theme by Anders Norén