Как да изберете дрехи за вашия тип тяло

How to choose clothes for your body typeНе винаги е тривиално много прост шкаф update: изглежда, че пуловер изглежда много модерен-красиви-стилните на сляпо, но не на живо и фигура не изглежда евтино, все пак прави косата скучна, и изведнъж се превърна в землистым лице изрично е впечатляващо тъмни кръгове под очите…

Какво да правя, ако финансовите възможности да експериментирате с всеки дизайн и цвят сенки няма и не купуваш нещо, което да лежи до по-добри времена (което е малко вероятно), това не е вариант за скромен бюджет? Определи своя тип външен вид и следвайте инструкциите за създаване на собствения си гардероб, идваща от него, и докато все още са на закачалка в магазина, можете дори да се опитва да се определи, ако е удобно на вас светла кожа и коса пепельного цвят тази рокля или блуза, или по-добре да го оставите в изпепеляващата брюнетка.

Тип на външен вид — това е:

1. Цвят

2. Стил

Ние не сме свободни да избират нито едно от двете, и колкото по-скоро вие ще приемете, толкова по-добре. Уви 🙂 романтична, да се облича контрастиращи разгледаме по-смело и по-ярко, ще выглядт ирония на съдбата, точно като ярко изразени «класически», които предпочитат селски стил в облеклото.

Знаете своя тип стил е желателно, а цвета е просто задължително (разбира се, ако искате всичко да си достойнство излезе на преден план, а недостатъците са отишли в сянка).

Чрез комбиниране на знания, вие ще можете да изберете най-vyygryshnoy гардероб.

Преди да говорим за podobne гардероб по цветотипу, се фокусира върху стилове и видове външен вид. Им, като широко известен цвят, четвърти: класически, драматичен, романтичен и естествен.

ВИДОВЕ СТИЛОВЕ НА ВЪНШЕН ВИД

1. Класически стил

Признаци на класически черти на лицето: равен овал на лицето, пряк, достатъчно високо чело, точността на прав на носа, тежки вежди, се намира в тих район на paladugu, изваяни скули и профил на линия, да не е прекалено пълна, но и не много тънки устни. Т.е. правилните пропорции и статуи.

How to choose clothes for your body type
How to choose clothes for your body type
How to choose clothes for your body type
How to choose clothes for your body type

Затова жените особено класически костюми — нищо чудно хармония, пропорции и архитектурни намаляване като цяло. Основните принципи в облеклото: най-високо качество, най-малко декор, лаконичността, скъпи украшения. Най-добри резултати задържан цветовата палитра: всички нюанси на сивото, berevo-кафяв тон. Въпреки това, не забравяйте за вашите картинки за оцветяване.

2. Драматичен стил

Външен вид хора на този стил са смели и ярки. Лицето на графични и ясни скулптура. По форма на тези лица най-често ъгъл (триъгълни, квадратни). Те не се основават на смекчени заоблени линии и остри или твърди. Почти всички представители на този стил — ясно очерченные скулите. Вежди бързо вздымаются нагоре, са на пауза или ниски, като че ли оказва натиск върху очите. В очите поглежда към нещо хищное, ги разрез често прилича на котешки. На устните или прекалено пълни, чувствителни или много тънки, привидно студена и твърда.

How to choose clothes for your body type
How to choose clothes for your body type
How to choose clothes for your body type
How to choose clothes for your body type

Представители на този стил могат да си позволят дрехи театрално изкуство, претенциозност, тържественост, а понякога и агресивност, не се страхуват да изглежда не на място.

3. Романтичен стил

Структурата на лице е много нежна, го оформете овални, по-дълги или кръгли, леко, в общи линии, доминират гладки меки линии, не odrich и агресивни линии. Чист нос може да бъде леко притискане или леко курносый и винаги фини и грациозни. Не е масивна и широка. Широко отворени очи на малко дете или е мек и загадъчна. Гъба бантиком или леко припухлые, прихотливы. Възможни трапчинки на закръглени бузи. За представителите на романтична характерен стил пътя към зрелия си живот, за да запазите във външната хубост и изящество.

How to choose clothes for your body type
How to choose clothes for your body type
How to choose clothes for your body type
How to choose clothes for your body type

Понякога «романтици» попадат в «нейв» и «опитните». В първия начин, има лекота, игривост, нежност, откритост, и на второ място, присъща на духовност, отрешенность, мълчанието, тайната. «Наивна романтика» Скарлет Йохансон и Дрю Баримор, «трудно» — Лив Тайлър и Кейт Бланшет.

Представители на този стил изисква дрехи, включително и в него елементи на романтика. На първо място, широко използване на мека цветова палитра, с прости цветове или сложни цветове, в зависимост от подтипа. Аксесоари трябва също да се подчертае основните характерни черти на стил: малки, спретнати бижута с камъни кръг нарязани, или под формата на цветя, плодове и горски плодове — за «нейв» и сложна, тънка, чуплива, защита на дълбочината на творческата мисъл.

4. Естествен стил

Най-свободна и мека посока. За благозвучное име естествен природен стил, и естествено не може да се отдели от чувство за спокойствие, уют, простота. Твърд график в чертите на лицето напълно липсва. Спецификации Тип — кръгла контура на лицето, леко брадичка, широки, почти директни вежди, широка или заоблени меки носа, ясно очерченные устните. Такива индивиди диша простота и природно обаяние.

How to choose clothes for your body type
How to choose clothes for your body type
How to choose clothes for your body type
How to choose clothes for your body type

Този тип на външен вид «обича» естествени материали и цветове: сив, бежов/кафяв. Естествената красота на подчертават, орнаменти от дърво, кожа, метал, кост, особено ако те са направени просто.

ЦВЕТОТИПАМИ ВЪНШЕН ВИД

Човешката природа е такава, че всички ние сме родени индивидуални външно различен цвят на косата и на очите, цвят на кожата, характерни физиологични черти… и все пак, цялото това разнообразие от външния вид на човека могат да бъдат в основата на символни типове: зима, пролет, лято и есен.

Често неправилно позициониране на своя вид води до курьезам: Лятото обича истински «зимни» цветове и неща, и есента се скъса да се купуват само за пролетта на герб. Да, животът е несправедливо, а да се вземе утеха в знанието, че цветовете, които не харесвате, ще ви е значително по-харесва на другите, а най-вече себе си! Субективно мнение, може би, в такъв случай, има право на съществуване, но и да се вслушат в съветите на дизайнери и стилисти подходящо облекло истински цветове тип ще ви позволи да просперира, не само външно, но и вътрешно.

Студени и топли герои

Природата е изключително богата на голямо разнообразие от цветове, цялата цветова палитра е разделена на три големи категории:

Студени цветове — студен розово, лилаво, лилаво и синьо гама от цветове;

Топлите цветове – оранжево, червено, жълто-кафява гама и някои топли нюанси на зелено;

Неутрални нюанси , някои нюанси на кафявата гама, сив, бял, черен цвят и някои нюанси на синя палитра.

Видове външен вид хора са разделени на две основни групи:

Студен тип на външен вид – зима и, парадоксално, лято;

Топъл тип на външен вид – пролет и есен.

Има няколко начина за правилното и бързо определяне на собствения си цветотипа на базата на цвета на очите, цвета на кожата, естествен (неокрашенного!) цвят на веждите и косата.

Лято

How to choose clothes for your body typeРазпространена сред славянско население вид: светло кафяво пепеляв или студен оттенък на косата; ярки, чрез закупуване със оттенък тен на кожата; зелени, сини или сиви очи със сребрист блясък.

В хармония един с друг руса коса и кожа определят в дрехи лятна цветова гама: това, разбира се, ще бъдат светли пастелни цветове — лилаво, розово, студено синьо и сиво с пепельным оттенък. Общото правило е: студен тип на външен вид студени цветове в облеклото и липсата на ярки, крещящи цветове. Блондинка закачливите цветове (например, жълто, оранжево, зелено) просто «вкара» ще направи очите пред лицето на неопределим и мек.

Чисти неутрални цветове – бяло и черно в облеклото лети, не се препоръчва, но платина и сребро нюанси и бяло злато подчертае изяществото и студена елегантност «лятна» момиче. Избраната обувки се препоръчва през лятото пастелни нюанси, а също и на класически сив, сиво-син, цвета на морето, студено кафяво или розово.

Зима

How to choose clothes for your body typeIMA може да бъде студен, мек, но така или иначе, е един от най-ярките цветови стилове. Тъмна или черна коса, сини или кафяви очи, светли, прозрачни (контрастная зима) или маслинено-кафява (мека зима) на кожата.

Представители на този тип естествено се вписват в чистотата на черно-бялата палитра на дрехите. Защото зимата е един студен tsvetotip, в гардероба се препоръчва предпочитание на тихо студени нюанси: замразяването на розово, череша, хладна синя и лилава палитра, включително и нюанси на лилаво, сиво и наклони, богати на емералд. Като декор, украса или избор на обков и аксесоари ярък акцент ще направим сребро, платина, перли и бяло злато.

Точно като «лято» за момичета», «зима» е противопоказан в топли нюанси на оранжево, червено, жълто, топло синьо и зелено. От гардероба трябва да се изключи синьо-сиви и шоколадови тонове, това също се отнася и за обувки, за обувки, обувки, обувки, за предпочитане стомана, черен, бордо цвят, със студен блясък.

Пролет

How to choose clothes for your body typeКосата е естествена блондинка или брюнетка, със задължително направления ruinkai, очите на всички живи цветове – от почти изключени кафяв. Кожа, въпреки чувствителност, тен лесно и бързо, отличителна черта на топла пролет, разбира се, лунички.

За базови цветове за вашия гардероб се препоръчва престой в златисто-бежово и други светли топли тонове кафява гама, например, карамел и мляко с шоколад е подходящ за облекло и обувки, както и допълнителни аксесоари. Черни обувки могат да се анализира и в някои случаи, но обикновено не се препоръчва.

Както вече бе споменато, белият цвят е идеално, само за зимата, но за освежаване «пролет» тип стилисти препоръчват цвят экрю (слонова кост) или крем крем. По-добре, ако облекло ще има декоративни елементи или да завърши в златисто-жълти или кремаво-бял.

Есен

How to choose clothes for your body typeДруга, свързана с топла герой – ярък и наситен, се характеризира с руж върху кожата и лунички, стояха с напредване на възрастта или под въздействието на пигментацията на активни слънчеви лъчи. Цвета на очите може да бъде всякакъв, но, разбира се, чиста, без петна – сини, зелени, карим. Косата, а за «пролетното» тип гласове златно-червено.

Разбира се, такива слънчеви, изцежда спокойствие и топлина жени са подходящи само наситени цветове за есента на природата. Облекло ще изглежда страхотно цвят на топъл кафяв цвят, от светло меден и бежов до червеникаво-ръждив цвят и дълбок тъмен шоколад. Костюм и червена гама, наситеността на цветовете и маслеността, може да варира в зависимост от възрастта на пролетта: портокал, домат и оригинална червена разновидност на общи кафяви цветове в моя гардероб.

Лилава гама, свързани с студени цветове изобщо не са подходящи за топъл тип, само есен позволява на сън и в някои усилия, за да откриете поразителен контраст части в размазани и приглушени цветове зрели патладжан или лилаво – най-вероятно, тези цветове добре се съчетават с вечерни дрехи почивка.

Избледняване на есента, природата, въпреки явното доминиране на кафяви цветове, все пак съдържа малко по-зелен. Ако паднете, дрехи цвят каки, зехтин или зелен мъх, със сигурност ще бъде за вас да се изправи.
Студен син или царски син ще бъде за добро усвояване на всички умствени и външни топлина «есен» момичета, чисти черни и бели неща в гардероба на есента също няма да оцелеят: в случай на нужда, се препоръчва да се замени с тъмно-кафяв или кремав и бежов цвят.

Вслушайте се в тези препоръки, и ако в гардероба ви няма случайни неща, закупени в емоционален пристъп. Красотата също може да бъде различна: някои поради неправилно избрания тон на най-добра стил неща базов гардероб до потухшими очите и цвят на лицето, и на други, вземане на правилни решения, да придобият увереност в себе си, наслаждавайте се на собствената си привлекателност, ще се повиши настроението и е длъжен да привлече ентусиазирани погледи.