Как да изберете обувки за

При правилния избор на обувки е способна на много неща: тя визуално ще направят фигурата по-тънък и по-висок, краката изглеждат по-дълъг, и бизнес костюм или елегантна рокля победител. Въпреки това, неправилно подбрани обувки, сандали или ботуши са в състояние да съсипе и най-добре обмислен начин на краката ще изглеждат по-пълни и по-кратък, нарушават пропорциите, хармонията на цялото изображение, ще страдат.

Как да изберете обувки и кои нюанси следва да бъдат взети под внимание при създаването на образа? «Перфектния гардероб» помага да се избегнат сериозни грешки и да се говори, като се използват обувки, за да подчертае достойнствата на фигурата и да се създаде хармоничен вид.

How to pick shoes to

Характеристики на фигура и избор на обувки

В зависимост от надморската височина, пълнота, на физиологичните функции и т.н. избор на обувки се основава на следните препоръки:

• за Петитес, важно е само да го добавите, както и защото тънки токчета до 8 см, с успешната работа; пределната височина на петата е свързана със сериозен товар на гърба си, в резултат на което ниска жена от предубедени на центъра на тежестта може да се навежда и да изглежда още по-малко;
• полногрудым красоткам не носят обувки на високи и тънки високи токове: твърде сериозен контраст с физика ще създаде тези обувки хармоничните пропорции на момичета и жени с пищни форми, ще сгъсти ток с различна конфигурация с височина от 5-8 см;

How to pick shoes to
How to pick shoes to
How to pick shoes to

• доста често дори и слаби жени да имат пълно в областта на прасците и глезените на краката: те са противопоказани са напълно отворени обувки (сандали, тънки сандали и т.н.) и са напълно затворени. Вие трябва да изберете междинен вариант, за предпочитане с вертикални декоративни елементи, които нарушават повърхността на твърдо тяло и привлича вниманието;
• тези, които си мисли, че краката не са достатъчно дълги, не си струва да спре избор на модели, които са хоризонтални елементи на глезените визуално «отрязва» крак, като я прави по-къс и дебел – не катарами, панделки, брой бодли и т.н., да се удължи и да се направи краката ви по-тънък, сандали, обувки, сандали на платформа с дълбоко отворено деколте отпред – визуално тя ще се възприема като продължение на краката, особено с ярки колготками или чулками. В студените месеци, идеални крака ще създаде гъста прасците ботуши с класически поли с дължина малко над коляното.

Трябва да се обърне внимание на: — масивни обувки с дебела подметка с черен цвят по-добре да оставите за представители на младежките субкултури – е тромава, визуално утяжеляет се справи почти невъзможно да се намери подходящ гардероб.

How to pick shoes to
How to pick shoes to

How to pick shoes to
How to pick shoes to

Вижте на петата

Единственият начин да се определи формата и височината на петата височина: помисли стил и дължина дрехи, вид тъкан, консистенция, цвят, наличие на декоративни елементи. Не забравяйте, че тънки летни рокли и тежки ботуши до средата на прасците освобождаване от отговорност на модни експерименти, които са възможни за сметка на мятежных разлика от пълна хармония начин трябва да вземете дрехи и обувки по много критерии:

• обувки без шипове е идеален спътник съкратен фасоны: панталони до глезена и малко по-висока (7/8), рокли и поли с дължина над коляното. На равна подметка може да си с елегантност дрехи като цяло, или възприемане на изображението ще бъде намалена с небрежност и невнимание;
• нисък ток прилага практическо отсъствие (0,5 см), както и модели са малко по-високи – от петата височина до 2 см.-това са удобни ежедневни обувки за градски разходки и офис употреба – тя изглежда добре с панталон или пола, костюм, изключително удобен;

How to pick shoes to

• високи токчета-това са възможни проблеми с гърба и здравето на краката си, но в края на краищата, тези обувки често да се използват само през нощта. Въпреки че това, разбира се, съобразена с дължината на рокля или пола, когато се порежете на висок етаж токчета-това е практическа необходимост и в други модели, дължина на подгъва не трябва да е над коляното. Къса пола или мини рокля в комбинация с туфлями на висок ток, разбира се, много сладък, но ако ви е неудобно голямо внимание на мъже и осъжда женските погледи, това облекло е за предпочитане да изберете обувки на нисък ток;
• тънък ток стил и мода, и затова най-добрият ще бъде комбинацията му с модни дрехи (оригинални рокли и костюми, широки панталони и Капри), но не с класически стилове; широко (клин) ток — не особено стройни крака контрастът ще даде желаните визуално строинцы ефект.

Общото правило е: защита на потребителите и облекло изглежда по-трудно, отколкото «по-груба» си стил, толкова по-мощен трябва да бъде петата на обувката. За прекрасни костюми и елегантни рокли тъкан, подходяща за въздух и същи обувки с тънки джапанки, остър нос, тънък ток.

Цвят, текстура и материал на обувките

В този раздел, Препоръки за избор на обувки да се започне с основополагащия принцип: колкото по-студено на улицата, толкова по-плътен и целия свят, как може да изглежда вашата обувки дебела кожа, здрави подметки и интериор, богат на постоянен ток през есента и зимата ще изглежда хармонично.

How to pick shoes to
How to pick shoes to
How to pick shoes to

Класически вариант на обувки (особено с ограничен бюджет, което дава възможност за различни видове и цветове дрехи, за да си купя един чифт) ще бъдат черни обувки и същия цвят обувки. За обувки бизнес облекло е за предпочитане неутрални тонове, но светъл, идеален за лятото и спокойна цветова палитра дрехи – те могат лесно да се освежи цветът е бял, хакове или пастели.

При избора на обувки внимателно оценете своя облекло: в известен смисъл, е само един различен детайл. Шик мода облечи се нуждае от много малко допълнение под формата на туфелек, но дискретно брючный костюм добра идея за разнообразяване на ярки и стилни обувки.

How to pick shoes to
How to pick shoes to
How to pick shoes to

Елегантност или спорт?

Добре подбрани обувки може да добавите особена жар в създадената от вас начин, при условие, че те са с високо качество и отговарят на модерен критерии:

• класически модел в комбинация с най-популярните стилове на облекло; петата височина тези обувки традиционно е 3-4 см, но под формата на тампона може да варира от много остри пръсти абсолютно глупаво. Носенето на тези обувки с черни препоръчва да се използват модели с висок рейтинг по-затворени крака да изглежда по-красив;
• луксозни вечерни обувки се използват само за целите на вечерта и допълнение към вечернему заедно; по-добре, ако са направени със затворени пръсти. За това трябва да изглежда красива в деня на събития, тържества или техники се препоръчват токчета помпи до 8 см, с отворени или затворени пръсти.

Любителите на дънки и спортен стил в облеклото също може да изглеждате стилно, ако не се вземат предвид, разбира се, е на разположение в тренировъчен арсенал обувки на плоска подметка Обувки или модели на ниски токчета, ефектно разнообразите гардероба на активния човек.

How to pick shoes to
How to pick shoes to

Каквато и да е обувки ще изберете, не забравяйте, че тя трябва да бъде удобно – не жънат, не се натискай, не се мотае в краката. Когато страна трябва да изглежда, да се движи крака си в различни посоки, за да оцени свободата и естествеността на движенията, бъдете сигурни, да разгледа обновку в огледалото. Ако се колебаете, трябва да се отложи модел, дори ако си много много: ако обувката неприятно, след което носят, просто не ще. Вслушайте се в себе си, Вие трябва да изберете обувки, в съответствие с препоръките на «перфектния гардероб» и вашият начин ще се стилно, хармонично и момиче.