красота

Как да направим красива опашка?

Опашката отдавна са универсална прическа, която не се нуждае от представяне.

Тази година много знаменитости и дизайнери сами избират стилни закачливо горе-долу с подкрученными кичури. Ние бихме искали да обсъждат темата за Най-красиви опашки, както и поговорим за това, как да се изгради красива опашка у дома.

Опашка в стил „конска опашка“

Чист стил изкуствена коса, на „конска опашка“ ще бъде хит този сезон. Много знаменитости предпочитат да носят преки опашки, които бяха приети тази година ще е в средата на главата. Това е флирт прическа, която е подходяща за много случаи на живота.

Въпреки факта, че вие ще трябва да работят или да присъствам на официалния прием, опашката-стил „опашката“ перфектно комплимент към модерен начин. Но аксесоари трябва да са по-продължителни. Например, за ежедневна начин можете да изберете тънки еластични ленти за коса, които можете да дръпнете всички на косата.

How to make a beautiful tail?

С една дума, този аксесоар ще бъде около главата си, докосва челото. Но за специални случаи, ще отговарят на изискан щипки за коса, украсена с камъни, които са модерни вратовръзка за основата на опашката.

Как да се създаде опашка в стил „опашката“?

1. Нанесете лак за коса, за да изгладят направления. Това ще улесни разресването, космите ще станат по-послушни.

2. Съберете косата в средата, на гърба, леко оформете кичури с помощта на гребен и поставяне на ластик за коса.

3. Вземете малък кичур коса, увит около опашката, сигурно тънка фиба за коса. Това ще ви позволи да скриете дъвка, и косата ще изглежда по-обемно.

4. Фиксирайте с лак за коса, тя е готова.

Опашката в ретро стил с завитушками

Начин на богата кокетки често играе на много дизайнери. Днес известни модни дизайнери ни предлагат да се създаде ретро-опашка с кудрями са усукани кичури. Въпреки това, повечето жени не крият любовта си към странни прически. В този случай, ние говорим за малки горе-долу с кудряшками, че е модерно да се носят през 50-те години.

Това изображение е, най-вероятно ще заеме своето място в историята на модата, тъй като днес той е един от най-ярките в рода си. Кой? Опашка с кудрями посреща обладательницам къса коса, това изглежда много хармонично. Опашката дизайнери препоръчват да се събират високо на темето, за да добавите закачливо нотки.

How to make a beautiful tail?

Как да се създаде опашка в ретро стил?

1. Срешете косата си, направете раздяла и леко necesite корени кичура коса на темето. Това ще ви позволи да я даде допълнителен обем на косата.

2. Съберете косата и след това затегнете на опашка с ластик.

3. С помощта на тънък фитил плоска гребени се изтегли нишка в долната част на опашката.

4. Накрутите направления на опашката на плойку, за да създадете малки къдрици.

5. Оправи прическата с лак за коса.

За да направите прическата си по-оригинален, използвайте дъвка за коса с панделки или цветя. Това изображение говори за нежност и подчертава женствеността.

Панделка с опашка

Откриването на този сезон се превърна в оригиналната прическа, която включва връзка на шиш с опашката си. Тази полагане изглежда много оригинално и е подходящ за ежедневна употреба. Създаде си много прост, но е толкова стилен, че можете да получите за няколко минути. Всъщност съществуват няколко възможности за създаване на прически опашка с плитка.

Можете да плитка косичку като странични кичури и прикрепете ги към опашката. Или съберете косата в ухото, а след това се оправи кичура в опашката.

How to make a beautiful tail?

Въпреки това, има един вариант, за да се създаде една опашка с опашка. Той означава класически тъкат конус и ниска конска опашка. Прическата сме забелязали от най-известните актриси Джесика Алба. Събират такава прическа е много просто.

1. Срешете косата си и се разделят на две части така, че един малко по-друг. Форма на пробором по средата.

2. От една страна плете плитка Спайк стил, бретон до средата на задната част на главата.

3. Косата от друга страна, е важно да се съберат така, че те изглеждаха прости и женствени. Най-добре е за тази цел подходяща прическа ниска конска опашка.

4. Свържете две части, и осигуряване на ластик. Сега вземете малък кичур и увийте го около основата на опашката, това ще ви позволи да скриете дъвка.

Нашата коса са готови, можете да се оправя с лак за коса.

Опашка с начесом

За да съберат днес на дълги опашки на мода. Това е прическа, която винаги е актуална. Много стилисти насочена към висока „конска опашка“, които събират модерен с начесом. За създаването на тази прическа ще ви се наложи плоска четка, лак за коса и дъвка.

How to make a beautiful tail?

Как да направим красива опашка?

1. За начало, срешете косата и нанесете пяна за насипни направления.

2. Necesite косата на темето и отстрани, съберете косата си на висока опашка.

3. Оправи прическата с лак за коса.

Тази прическа изглежда много красиво и ще отговарят на момичета с тънка коса, липса на обем.

Ви модни прически!

Опашка-това е може би най-простата прическа, която всички знаем. Лесни за монтаж и още по-лесно се полага. Основният проблем тук е да се правите на оригинални и стилни аксесоари.

Как да се изгради красива опашка, и с какви аксесоари са по-подходящи в днешната статия. Прическа опашката може да бъде много разнообразен: от эпатажа в просто полагане. Днес ние ще говорим за най-различни опашки и да се определи най-красивата от тях.

    Ежедневни полагане на опашката

В ежедневния живот ние предпочитаме да събира скромните опашки, така да се каже, на бърза ръка. Тук са добри всички трикове за стайлинг, особено с допълнителни аксесоари. Ако отиваш на работа или обучение препоръчваме ви да се съберат прост и кратък конска опашка с плътно фиксиран бретон или ниска опашка, която изглежда просто перфектно физическо изпълнение. Какво имаме предвид?

Естествено включва в себе си никакви допълнителни аксесоари. В този случай, да определи опашка, можете да използвате вашите собствени кичура коса. Като ежедневна прическа изглежда красива опашка с плитка. Тази прическа е създаден в рамките на няколко минути и не изисква никакви допълнителни аксесоари. Един от най-практичните варианти!

Висока прическа опашка е един от най-популярните през новия сезон. Тази година на мода, за да получите най-висок „конска“ опашка и да ги озарява с широка еластична лента под формата на мрежа, например!

Вечер на опашката стил

Като вечерна прическа, стилисти съветват да се използват романтична прическа. Какво може да бъде?
Да започнем с ниски опашки. За да създадете очарователен вечерта начин на полагане на опашката, направете съраунд bouffant. Сега внимателно съберете косата си плътно, запазване ефект на обем.

Поставяне на коса най-отдолу, в основата на шията. Бретон или предните кичури на косата може да бъде леко завить.

Още една романтична прическа – опашка с локонами. Най-атрактивен висока опашка с насипни кудрями. Тази прическа е създаден на базата на полагане на „къдрици“. Подарък романтичен стил, коса, използвайте изискани аксесоари за коса. Това могат да бъдат тънки панделки, панделки, ленти, фиби с камъни, и много други.

Ако искате да създадете един необичаен начин, опитайте полагане в ретро стил. За това, necesite горната част на кичур коса и страничните кичури гладко с гел. По този начин, ние получаваме стилна стайлинг в стил Елвис Пресли.

Theme by Anders Norén