Как да носят жилетка, и не изглежда стар: 5 най-горещите тенденции

Да забравим за това, че в миналото жилетки е смятан за консервативни и скучни дрехи. Сега те имат всички и това е така, защото окото не се отмести!

Когато мислите за жилетка, вие най-вероятно представляват от себе си доста мрачен скучно идва от гардероба си дядо. Но времената са се променили, и жилетки заедно с тях! Сега без тях не може да направи гардероба на всяка мода и стил на улицата на звездите показват, как да се носят жилетка, за да попаднат в обектива на моден фотограф. Ние ви предлагаме да се запознаете с най-популярните модели.

Дълга жилетка-палто

How to wear a cardigan and not look old: 5 hot trends

Най-новата версия на жилетка в този сезон — модел макси дължина. Началото на есента и в края на пролетта ще можете да го носите като палто, без да ограничава себе си в комбинации с къса пола или дължина на миди с рокля или дънки. Но за края на есента и зимата, тези модели ще се превърне в незаменим допълнение към офис начин, ако дрес-кода във вашата компания не е твърде строги, защото дълга сива жилетка изглежда страхотно с широки панталони на няколко по-тъмни тонове. Екскурзия в театър или на романтична среща, можете да използвате този щурм за slip-рокля от естествена коприна или кадифе вырезывания.

Извънгабаритни жилетка

How to wear a cardigan and not look old: 5 hot trends

Ако дълго жилетка-палта, изглежда не е практично и удобно, дизайнерите предлагат да се обърне внимание на дълги жилетки с дължина малко над коляното. Те трябва да изглеждат като ти си голяма за няколко размери, и ги носят трябва обикновен, спустив на едното рамо или с вдигане на ръкав до лакътя. В магазините обърнете внимание на модели в големи размери или дори да отидете в мъжкия отдел, тъй като правилата, включително и модерен, проектирани, за да бъдат счупени! Такива модели са комбинирани с обикновен всекидневен стил, например, дънки с жилетка или лека рокля от фино плетиво. Между другото, стилисти смятат, че този жилетка може да се носи върху палто: топло и оригинално!

Жилетка в стил от 70-те

How to wear a cardigan and not look old: 5 hot trends

Точно обратното, но не по-малко важна тенденция — сака в стил 70-те години, къса, светла, с хубави редица копчета. Те са идеални за работа в офис, в края на краищата, перфектно се съчетава с обикновена бяла риза, в комплект към които можете да изберете пола-молив или кухненски А-образен силует. Можете да решите да го носите скромно застегнутая или малко по-спокойна, не застегивая. Що се отнася до цвета, то най-добрият избор ще станат ярки светли или пастелни нюанси. Черен, бял, сив и бежов тон всичко се оставя за други модели. За да се запази стил дори в най-малките детайли, вратовръзка на шията малък коприна платочек, разбира се, твърде ярко!

Вечер жилетка

How to wear a cardigan and not look old: 5 hot trends

Жилетка — нещо абсолютно универсален, но във всеки случай това трябва да е техен собствен. За тези, които обичат да бъдат в центъра на вниманието и феновете дизайнери на партията направиха елегантен вариант на Този познатия предмет, който сега никой не ще нарече консервативни и скучни. Така че, сака, бродирани с пайети, модели от вязаного трико, покрито с металик боя и леки якета, модели и бродерия. Разбира се, не забравяйте за умереност и да носят подобна на модел на компанията с прости блузи и панталони или рокли.

Пухкава жилетка

How to wear a cardigan and not look old: 5 hot trends

Смелостта на града взема и елегантни блузи и се подчиняват не стесняйся! И най-смелите тенденции, ако говорим за жилетки — размита модели. Съраунд, мек, с дълъг дрямка или букле, те стават стилистическим елемент от вашия имидж и не изискват никакви добавки. Разбира се, в офис в този си вид е малко вероятно да успее, но за партита, срещи с приятели или дори само ходене в парка е нещо незаменим: дънки плюс тениска – скучна, дънки плюс Майк плюс пухкава жилетка — модерен начин, че да не пропуснете нито един уличен стил на фотографа.