грижи за деца

Как да се измери нивото на кръвната захар, глюкоза метър

В последните години медицината направила огромен скок в своята област. Така че един обикновен човек може във всеки един момент да се намери причина някои от своите недъзи. Например, за измерване на съдържанието на захар в кръвта. Както е известно, повишаване на захарта може да се говори незаслужено жажда, умора, често и обилно уриниране, дълго ровене и сърбеж и не предизвиква алергични реакции в природата. При появата на няколко такива симптоми в къщата, за да научите за съдържанието на захар в кръвта с помощта на глюкометр имейл, точността на тест-ленти OneTouch в ултра. Днес това е най-съвременното средство за контрол на състава на кръвта. А именно към OneTouch ултра ще ви дам да знаете за резултат в рамките на 5 секунди, и кръв се изисква само на 1 мл.

How to measure blood sugar glucose meter

Как да се измери захарта в кръвта с помощта на глюкометра;

За този тест ще ви трябва глюкометр дръжка за пункция, тест-ленти, памук и алкохол. Преди процедурата измийте ръцете си със сапун и вода. Поставете устройството пробива на пръста ланцет и инсталирате препоръчителната дълбочина на убождане. Като цяло, изборът на единица 4 или 5. Избършете пръст с памук, потопен в алкохол. Задръжте устройството за изменение и забие. В този момент Вие няма да усещате болка, тъй като за кръв от пръста си в лаборатория, а по кожата се появява една малка капка кръв. Сега поставете в тест метър лента до OneTouch ултра. След това, устройството автоматично ще се включи. Сензорна лента на кръв. След 5 секунди на електронното табло ще показва резултата. Пробиви пръст отново трябва да се търка алкохолен тампон.

Заслужава да се отбележи, че кръвта трябва да се проверяват на празен стомах, за предпочитане сутрин. Единственият начин да разберете точен резултат, че ще бъде вярно, тъй като и в някоя клиника във вашия град.

Theme by Anders Norén