Какви тенденции красотата вече не е на мода

Не забравяйте, колкото по-рано е било модерно да се направи мелирование, за да извади вежди тънки ленти и лепило за мигли. Прочетете за тенденциите за красота, които с право може да се нарече пережитками миналото.

Има няколко козметични трика, които в днешно време трябва да сме много внимателни.

Военни

What beauty trends are no longer in fashion

В началото на годината всички активно да използват този инструмент за грим. Не се оспорва, това придава особен блясък на външния вид, но сега блогъри предлагам да се излезе от тази лоша тенденция. Колкото по-малко блясък, това, естествено, ще бъде на вашия начин.

Микрокровотечения

What beauty trends are no longer in fashion

В преследване на идеалното веждите, момичетата са готови да направят всичко, дори и най-болезнени процедури. Предлагам ви изхвърли вариант микрокровотечения (микропигментирование веждите), тъй като модата на веждите се променя твърде бързо. В тази връзка, по-добре да не се мъчиш себе си сложни процедури, с дълготраен ефект. Чист и естествени вежди винаги ще бъдат на мода.

Много козметика

What beauty trends are no longer in fashion

Връщайки се към темата на натуральности, по-добре да не залагате на планината грим. Помпезно оформяне на пластика и грим в миналото. Днес се съсредоточи вниманието на минимално количество грим.

Балая

What beauty trends are no longer in fashion

Техника за оцветяване на косата, при която капитанът изсветлява отделни направления за създаване на красив цветен контраст Балаш. Тази боя ще си собствен ход.