Колекция есен-зима 2020 от Валентино

Постоянството-това е знак за майсторство. Именно тази фраза се ръководи от главен творчески директор на модна къща Valentino. Дамите по цял свят обичат да е разпознаваем стил на марката, която успешно съчетава в себе си елегантност, грация и женственост, а защото в сезон 2020 модел от колекцията демонстрира разнообразие от материи и цветове, интересни щампи и необичайна комбинация от фактури. Възгледи са изискани и стилни, но без ярки шокиращи и радикални експерименти с кроем и силует. В Саенг-зимния сезон 2020 модна къща Valentino предлага модницам луксозна две колекции:

    Пре-есен, демонстрация на която се състоя в Ню Йорк; прет-а-порте, представени на Седмицата на модата в Париж.

Модни тенденции пре-колекция есен

Валентино есен-зима 2020 се очаква през тази година модата модни Валентино, чудя се как успява да се справи Пьерпаоло Пиччоли ролята на пълноценен творчески директор на модна къща след 8 години съвместна работа с Мария Грация Кьюри. Въпреки, че тази колекция не е първият, издаден сам couturier, интереса към творчеството на известния маестро мода не отпада.

Че вижда жена Пьерпаоло Пиччоли през 2018 г. и ще определи дали те отговарят на неговата артистична визия женски образ с дългогодишните традиции на марката? Тези въпроси са отговорили на предишни колекции, които показват по модните подиуми в Ню Йорк са толкова фантастичен успех.

Модни тенденции, предложени колекции Валентино, струва си да се отбележи:

    разнообразие от цветове; елегантен цветен принт; класически женски силуети, стилни двубортные якета, елегантни палта; Палто с кожа яка и кожени палта с необичайни орнаменти; crochet върхове, високи кожени ботуши.

Разнообразна палитра от пре-колекция есен

Цветова палитра на колекция не беше изненада. Подобно на повечето известни дизайнери Пьерпаоло Пиччоли взе като основа за сенки, препоръчани от Института цвят Phanton.

    нежен бежово nodoby с нотки на лавандула; тъмно-червено и оранжево, розово; благородни сиво; наситени вар.

Collection fall-winter 2020 from Valentino

Collection fall-winter 2020 from Valentino

Класически образи

Collection fall-winter 2020 from Valentino Collection fall-winter 2020 from Valentino

Дамите, които предпочитат класическия стил, ще намерите в новата колекция са много много стилни рокли, комплекти, панталони, якета, шлифери и палта за ежедневна начин и за специални моменти. Женствена оборудвана силуети, хармонични цветови комбинации, елегантен интериор – Всичко това е насочено към създаване на модерен и едновременно с това елегантен женски образ, като подчертава, елегантност и чувство за стил.

Пьерпаоло Пиччоли предлага няколко класически вариации, от сдържан и лаконичных на изображения, който ще се хареса на бизнес-дама, за лъкове, с елементи на ретро и алтернативни класика.

Цветен принт

Collection fall-winter 2020 from Valentino Collection fall-winter 2020 from Valentino

Главната връхната точка на есенно-зимни колекции на Valentino е фин цветен модел. Изискан елегантен дизайн придава на изображението е мека и подчертава женствеността. Изглежда много стилна дълга рокля от лека прозрачна тъкан и коктейлни модели дължина midi, които са добавени в дизайнерски модни аксесоари и високи ботуши.

Стилни сака и палта

Collection fall-winter 2020 from Valentino

В есенно-зимния сезон 17-18 летни модни колекции Валентино предлага вземете елегантни рокли и панталони с дълги двубортными жакетами. В един дъждовен ден е особено важен е лек дъждобран, който през този сезон, трябва да вземем в един стилевом или близък цвят с други неща.

Кожуси и палта

Collection fall-winter 2020 from Valentino

Нищо не прави жената по-стилна от кожа. Ето защо Пьерпаоло Пиччоли препоръчва да изберете елегантно палто с голяма яка от чернобурой лисици или ондатры, а за зимата си купя необичайно мозайка цветно палто от кожа.

Плетени блузи

Collection fall-winter 2020 from Valentino

Високи кожени ботуши

Collection fall-winter 2020 from Valentino

Ботуши – тенденцията на 2018 г., което за пореден път потвърждава колекция на Valentino. За разлика от много дизайнери, които предлагат в есенно-зимния 17-18 различни текстилни ботуши Пьерпаоло Пиччоли предпочита практична и трайна кожа. За оценка на това стилистического решение, което можете да направите снимка с модно ревю, проведена в Ню Йорк.

Модни тенденции прет-а-порте Валентино

Колекция прет-а-порте Валентино е била представена на Седмицата на модата в Париж. Пьерпаоло Пиччоли напълно отговаря на очакванията на феновете на известната марка, въвеждане на много стилни модели, съчетаване на класическа елегантност и съвременни модни тенденции.

Новата колекция на Valentino предлага до 2018 г. тези модни тенденции, като:

    общи лук; черно-бели изображения; комбинация от цветове, близки по тон в единен образ; ярки, екстравагантни щампи; модни плисе; бродерия; груби обувки.

Общи модерен лук

Съдейки по тенденциите, които диктуват колекции от законодателите на модата, общият инвентар – пълна тенденция 2018 година. Комбинация от различни елементи в облеклото, са издържани в същата цветова гама и стил, ще ви позволи да се създаде модерен и невероятно стилни снимки в класическите черни и бежови и персиковых цветове.

Collection fall-winter 2020 from Valentino

Черно-бели изображения

Collection fall-winter 2020 from Valentino

Много необичайно изглеждат рокли с фин абстрактен модел, който добре се играе в движение, създавайки най-необичайни зрителни илюзии.

Съчетанието на близки по оттенку цветове

Collection fall-winter 2020 from Valentino

Обичам ярки цветове – моля, обърнете внимание стилна комбинация от предлаганите нюанси Пьерпаоло Пиччоли. Нежен розов цвят, перфектно комплимент към ярко червен и наситен пурпурен, а бледо – зелено – цвят на гъста горска зеленина. За да се подчертае по морско обувки бежов ще ви помогне ярко жълто и бледо-лилави рокли – аксесоари благороден оттенък на дълбоко бордо.

Екстравагантни щампи

Collection fall-winter 2020 from Valentino

Младежка публика ще оценят изображения, кулминацията на който са ярки щампи, в духа на експресионизма. Заслужава да се отбележи, че през този сезон в колекциите на Valentino в този стил е представена не само стилни рокли. Специално внимание заслужават необичайни и творчески палто.

Модни нагънат

Collection fall-winter 2020 from Valentino

Нагънат и са отново на мода! Заедно с класически модели, през 2018 г., можете спокойно да се носят необичайни варианти дължина рокли миди и макси поли нагънат или пулсации.

Бродирана декор

Collection fall-winter 2020 from Valentino

Много нежно и изящно изглежда бродерия на леки, полупрозрачни тъкани. В предстоящия сезон харесва обстановка обещава да бъде особено популярен. Особено ако става въпрос за ръчна бродерия.

Ботуши със шнур

Collection fall-winter 2020 from Valentino

Класически дизайн, рокли и палта баланс на груб високи ботуши с дантела от естествена кожа, тъмни нюанси.