Круиз (лято) колекция от Вячеслав Зайцев

Вячеслав Заека с един куршум-съветски и руски моден дизайнер, художник и график, педагог, професор. Той започва своята дейност през далечната 1962 година. От това време много вода е протекла, но, въпреки това, той все още върви в крак с времето и всяка нова колекция предизвиква безпрецедентен бум в света на модата. Той е вече на 80 години, но той все още диктува модата в Москва.

А наскоро Вячеслав Зайци представи на обществеността круиз (лято) колекция. В него са събрани много различни цветове и текстури: черно-бяло клеточка, червено-бели грах и др. По този начин, Вячеслав не би могъл да не традиционни шапки, които толкова често се срещат в други колекции. Най-често, модели flaunted червено, черно, бяло, тъмно синьо и цвят на смарагд, че авторът много добре се съчетава с други цветове и щампи. А е допълнение към изображения са станали Multi-цветни чорапи в тон обувки, което е правилно удължава краката модели.

Въпреки това, че там се разказва предлагаме ви лично да се потопите в света на тази изключително модерен показване на вътрешния гуру на модата Вячеслав Зайцев.

Спомнете си, че наскоро дизайнерът представи най-новата колекция на Седмицата на модата в Москва. Той решава да се пенсионира, и го модната къща е начело на още един човек, предполага, че синът му, Егор.

Cruise (summer) collection from Slava Zaitsev Cruise (summer) collection from Slava Zaitsev Cruise (summer) collection from Slava Zaitsev