мода

Круиз (лято) колекция от Вячеслав Зайцев

Вячеслав Заека с един куршум-съветски и руски моден дизайнер, художник и график, педагог, професор. Той започва своята дейност през далечната 1962 година. От това време много вода е протекла, но, въпреки това, той все още върви в крак с времето и всяка нова колекция предизвиква безпрецедентен бум в света на модата. Той е вече на 80 години, но той все още диктува модата в Москва.

А наскоро Вячеслав Зайци представи на обществеността круиз (лято) колекция. В него са събрани много различни цветове и текстури: черно-бяло клеточка, червено-бели грах и др. По този начин, Вячеслав не би могъл да не традиционни шапки, които толкова често се срещат в други колекции. Най-често, модели flaunted червено, черно, бяло, тъмно синьо и цвят на смарагд, че авторът много добре се съчетава с други цветове и щампи. А е допълнение към изображения са станали Multi-цветни чорапи в тон обувки, което е правилно удължава краката модели.

Въпреки това, че там се разказва предлагаме ви лично да се потопите в света на тази изключително модерен показване на вътрешния гуру на модата Вячеслав Зайцев.

Спомнете си, че наскоро дизайнерът представи най-новата колекция на Седмицата на модата в Москва. Той решава да се пенсионира, и го модната къща е начело на още един човек, предполага, че синът му, Егор.

Cruise (summer) collection from Slava Zaitsev Cruise (summer) collection from Slava Zaitsev Cruise (summer) collection from Slava Zaitsev

Theme by Anders Norén