Лятна колекция обувки Кристиан Лабутена

Кристиан Лабутен-популярен френски моден дизайнер на обувки. Творбите му са известни и обичани по целия свят. И това не е просто. При създаването на своите обувки най-често се използва фина ръчна работа и високо качество на материалите. Визитна картичка на модна къща “ Кристиан Лабутен червена подметка на обувката. Дизайнер започва през 1988 г., но след близо 40 години, си обувки не е загубил своята актуалност. В края на краищата, всеки нов спектакъл носи на света новите модни тенденции, благодарение на Лабутен.

Днес ще ви разкажем за лятна колекция 2018 обувки от Кристиан Лабутена, който просто покори целия модерен бомонд. И всичко това благодарение на уникалност и блясък на нови обувки, която толкова прилича на звездното небе. Тук можете да видите помпи, сандали, балет апартаменти и дори маратонки. При това цялата тази обувки е покрита с нищо, освен червен, син, бял и жълт кристали. Самата колекция е име на Клер дьо Люн, „Магията на лунна светлина“ и не напразно, защото блясък ефект на обувки наистина прилича на игра небе и звездите с Луната. Този ефект се постига благодарение на факта, че обувките са цветни кристали, намиращ се на ръка в определен ред, който ви позволява да създадете ефект на външния блясък.

Summer collection shoes Christian Louboutin

Summer collection shoes Christian Louboutin

Summer collection shoes Christian Louboutin Summer collection shoes Christian Louboutin

Изглежда много готино! Затова предлагаме ви да погледнете тази колекция, която със сигурност ще остави незаличима следа в сърцето си! И едва след това да се опитате да кажете, че не искате да си позволят такава същите обувки!