Манипулативни технологии на перманентен грим на вежди

Ръчно татуаж вежди-това е начин на нанасяне върху кожата на съраунд фигурата, който е имитация на истински коса. В процес на манипулация на капитана е необходим за обработка на апарат, съдържащ стерилни игли за еднократна употреба. Косата се инжектира с игла в повърхностните слоеве на кожата. Засаждане на дълбочина дърворезба по-малко, отколкото в случай на хардуерни технологии. Татуировки, направени на ръка, дава големи, ясни, естествени вежди.

Тези дами, които запознаване започна със специално оборудване, задаваха въпроси, какво е това — ръчно татуаж и каква му е разликата с апаратен метод?

В сравнение с хардуера татуировки, ръчно изработени татуировки е много по-ефективен и по-приятно визуално, като вибрираща игла в колата пречи на плавни линии. Освен това, ръчен метод може да ви даде вежди с ефект 6Д, който господари използвани за запълване на области с по-малко косми. Процедурата придава бровям по-естествен вид, с по-малко болка и по-малък риск от получаване на различни наранявания.

ПРЕДИМСТВА НА ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ

Manual technique of permanent makeup eyebrows

Много момичета се спират своя избор на ръководство за начина на извършване на татуажа вежди. Освен това, в момента е на разположение не по естествен начин, без използване на тона грим. Именно по тези причини може да се нарече следните предимства:

    Широка гама от игли в дръжката-манипуле. Този аспект предполага, че капитанът има разнообразни инструменти, за да изпълни своята работа. И въпреки че основната, прикачени файлове могат да бъдат до 20 единици. Тяхната разлика се състои в дължината и броя на игли в гредата. Капитана взима типа, в зависимост от индивидуалните особености на кожата на клиента, желания вид на веждите и целта на татуаж, който също може да бъдат различни (например, камуфлирование белег или белег). Увреждане на кожата са сведени до минимум. Машинното метод татуажа предполага по-дълбоко проникване в кожата, отколкото дръжка манипула. Също така имайте предвид, че броят на пробиви дръжки 50 пъти по-малко, което говори за по-леко проникване на средства в кожата. Минимална болка. Този аспект може да се определи благодарение на характеристики приложна инструмент, който може да се сравни с выщипыванием косми от веждите. Въпреки това, капитанът е длъжен да предложи местна упойка, за да откаже или да приеме-това е вашият избор. Кратък период на възстановяване. В сравнение с хардуера методи, ръчно татуировка лекува значително по-интензивно, поради незначителни щети на кожата. Освен това, не се образува същата „неудобната“ кафяво. Методология за повторна употреба. Ръцете татуировка, няма да ви донесе естетичен вид на белези, свързани с хардуера методи. Докато той се носеше малко по-малко 1-2 години, но запазване на безопасна за кожата.

Противопоказания

Manual technique of permanent makeup eyebrows

Освен очевидните предимства има списък с противопоказания. Ръчен метод на перманентен грим е забранено в случай на:

    по време на бременност; менструация; злокачествени и доброкачествени тумори,; инфекции; психично здраве; захарен диабет; остър стадий на хронични заболявания; епилепсия; заболявания на сърдечно-съдовата система.

Трябва да имате предвид, че по-добре да спре своя избор на специалисте, който първоначално учи техника ръчен метод за перманентен грим, като майстор, по-рано специализирана в технологиите скобяными, трудно переквалифицироваться за използване на писалката-сонда.

ПОДГОТОВКАТА НА ВЕЖДИТЕ КЪМ ТАТУИРОВКА

Преди началото на сесията ръчно татуажа, е забранено пиенето на алкохолни напитки. Една седмица преди процедура не трябва да приемате лекарства, които разреждат кръвта.

Как да започнем процедура татуажа, капитанът се определя от формата на веждите с помощта на молив, изхождайки от желанията на клиента. Също така има голям избор на правилния пигмент и анестезия.

См. също така:

ТЕХНИКА НА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРОЦЕДУРИТЕ

Manual technique of permanent makeup eyebrows

    Както вече бе споменато по-рано, първо трябва да се определи формата, дебелината и цвета на веждите. Майстор извършва аппликационной анестезия. На този етап трябва да се постави на учителя информираме за вашите алергични реакции и проблеми с кожата. Това ще помогне за избор на подходящ препарат за облекчаване на болката. Така нареченият „проект“ се съставя от лицето на клиента и е завършена с желанията на двете страни. След всички предварителни манипулации на капитана се приема за прическа и рисува волосики не е прав, и обемни петна. Този метод дава възможност да вземете своята игла за всяка част от лицето, която прави картината по-естествено. Иглата е гъвкава, така че пружинит на кожата, а постоянното ще бъде направено само след час.

КОЛКО ДЪЛГО ПРОДЪЛЖАВА ЕФЕКТА НА

Manual technique of permanent makeup eyebrows

Манипулативни технологии може да „връх“ на 1,5-2 години. Срокът може да бъде по-малко, ако:

    високата масленост на кожата; погрешно грижи за веждите; чести лющене на кожата и злоупотреба с пилинг.

Забележка: един месец по-късно (срок варира в зависимост от индивидуалните характеристики) изисква повторна корекция.

Възрастта на клиентите по-дълъг период, ще се насладите на техниката на ръчно татуаж, тъй като регенерация на кожата с напредването на възрастта се забавя и трябва да се актуализира много по-дълго. Пигмент не е в състояние да издържат на чести слънчеви бани, това замирания и дори пълно изчезване. Затова не забравяме слънчевите очила през лятото и по време на почивка.

ГРИЖИ СЛЕД ТАТУАЖА ВЕЖДИТЕ

Manual technique of permanent makeup eyebrows

Процесът на грижи за веждите и поведението им след процедурата може да се раздели на няколко периода.

1 ден

След процедурата, ръчно татуировка е по-добре да се прибера вкъщи и да чакаме, когато му дойде зачервяване. В същия ден може да отдели определено количество лимфа. Това могат да бъдат отстранени с помощта на памучен тампон, натопен в „хлорхексидин“, или може да се превърне в нежелан кора и по-малко ярък цвят на веждите.

Ден 2

На следващия ден, вашите вежди трябва да бъдат по-тъмни, при това с участието на формирането на цветове и форми.

Ден 5

В това време кожата ще започне да показва признаци на белене, която няма нужда да се бори. Просто произвеждат хидратация на кожата около третираната зона крем с добавянето на „токоферол“.

На 6-7 ден

Следващите няколко дни в засегнатата област, да се започне процес на microroutine. В този период най-добре се отнасят към това място на „Актовегин“ или друг антисептик.

7-14 дни

Следващата седмица площад, на която е татуировката е била прилага, образува филм, в резултат на пигмент ще изглежда малко по-леки.

15 ден

След няколко седмици на интензивността на цветовете, което дава възможност за оценка на резултатите. Корекцията е необходима във всеки случай, ти ще съветника или не.

НЕОБХОДИМОСТТА ОТ КОРЕКЦИЯ

Манипулативни технологии перманентен грим на веждите е в състояние да се справят с приданием веждите естествена красота и ухоженности. Важен момент е и по-нататъшната корекция на ръка, тъй като процедурата трябва да се проведе в 2 етапа. Вторият път, когато се инжектира пигмент на повърхността, което ви дава възможност за дълго време да се радват в резултат на манипулация. Освен това, след един месец забавяне на лечебния процес цвят-60%. Затова е необходимо да се актуализира пигмент.

См. също така: техника на ръчно татуажа веждите (видео)