Моделиране на веждите: 5 начина драстично променят външния вид на

Майка-природа обича да се шегува с, особено на дамите. Като някои жени страхотна фигура, дълги крака и гладка кожа, природата може да възложи такава красота, гъсти, сраснали в съответния акт на веждите, на носа. Този малък протест перечеркивает всички други външни достойнството на жените.

Фактът, че най-голямо внимание привлича лицето, така че вежди неправилна форма няма да останат незабелязани. Заслужава да се отбележи, че правилния начин е много подходящ за лице тип, се среща доста рядко, така че ще трябва да се промени дъга по изкуствен път. Това помага за моделиране на веждите. В тази статия ще ви разкажем, какво е това.

Правилната форма-това е изкуство

Modeling eyebrows: 5 ways to radically change the appearance

Моделиране на веригата-това е козметична процедура, която се допълва от лицето, като дъга или друга форма. Някои дами да се правят такива процедури себе си, различимость пинцетами на излишната растителност. Спестяване на услугите на козметик, дами даде на дъг, неправилна форма.

Връзка към личността: от Catrice комплект за вежди

Modeling eyebrows: 5 ways to radically change the appearance

За да се подчертае овал на лицето с Челом, има курсове по моделиране на веждите. Тук се сервира стилисти, които ще помогнат на дамите, за да променят външния си вид. Ако не искате да харчите пари за грижа за лицето и предпочитат да се измъкне ненужна растителност, ще се проведе и майсторски клас.

    За кръгло лице оптимално обърната дъга. Закръглена или елипсовидна форма подчертават недостатъци. Ако лицето удължена дъга-образен контур не е подходящ: дайте предимство на пряк. Собствениците на площад ще съвпадне с вдигната дъга. Но тук важна роля играе цветът на веждите, по-добре се облекчи.

Съвет! Корекция на веждите включва промяна на контури и цветове. В идеалния случай дъга трябва да се различава от цвета на къдрици.

Начини на моделиране на веждите в домашни условия: за оцветяване с къна, корекция, конци, гел за вежди и паста за зъби, Паста

Modeling eyebrows: 5 ways to radically change the appearance

Обучение по моделиране на веждите, помага да се овладеят техники за промяна на контура. Има няколко начина за корекция:

Конец. Използвайки този начин, космите се отстраняват по няколко парчета на веднъж. Той не намалява чувството на дискомфорт, но това помага да се намали време на процедурата. Моля, обърнете внимание, че е препоръчително да използват хлопковую конец. Синтетични нишки направи электрифицированным. точно и коприна коса-гел. Този инструмент помага да се даде правилните дъга изкривявания. Преди да използвате гел, прекомерна растителност може да се премахне с помощта на пинсета, и за очертаване на точните контур козметичен молив. Гел се нанася специална четка в посока на растежа на косата. Моля, обърнете внимание, че гел пусне боя или безцветен. Лазер. По същество, тази процедура за епилация, който се изпълнява на лицето. Лазерен лъч премахва космите не само на повърхността, но и на космения фоликул, който ще позволи да не мисли за корекция в продължение на дълго време. Трябва да се отбележи, че лазерно моделиране-скъпа процедура, която изисква специална подготовка. Например, не се препоръчва да се изтеглят вежди пинсети: процедура е ефективна за отросших волосках. Восък. Идеална за жените, които имат гъсти вежди. Преди започване на процедура за контура, а след това останалата част от косата са били отстранени с помощта на апликатора. Моля, обърнете внимание, че за даване на дъга желаната форма с помощта на моделиране на кола маска, няма да работи. Крайната форма придава щипчиками. Кератин. Това моделиране и оцветяване на веждите за една процедура. Този метод за промяна на формата на дъга се извършва само в салон, от квалифициран специалист. Моделиране на кератин, помага за създаването на оптимална огъване и постоянно предоставя резултат.

Важно! Лазерно моделиране има противопоказания. Процедурата не се препоръчва при кожни възпаления и заболявания на нервната система.