красота

Модни вежди за есента и зимата 2019-2020

През този сезон ние най-накрая реши да плати с мъжете в областта на модата, прическа, грим и дори тенденция на веждите. Най-интересни възможности — в нашия преглед!

Мальчишеские вежди

Fashionable eyebrows for autumn and winter 2019-2020

Шоу На Chanel

Директни, широки вежди с малка арка и тънки, на опашката, влизат в мода, с подаване на корейски момчета. Изненадващо, но този азиатски тенденция е проникнал в Европа съвсем наскоро, въпреки че на изток, най-популярните за сезона е четири, не по-малко. На първо място, веждите показват блогъри момчета, след това взе на себе си и на момичетата, и сега тази тенденция се е разпространил от изток на Запад.

Тази форма изглежда много естествено, изисква минимална корекция и грим. Достатъчно се прилага хайлайтер под веждите, и я заключва с оцветени или прозрачен гел.

Выбеленные вежди

Fashionable eyebrows for autumn and winter 2019-2020

Шоуто На Изабел Марант

Те са били любими на 2013 г. и се връща в сезон 2019. Беленый два или три нюанса на веждите правят имидж на невинни и романтична. Този метод е особено подходящ за блондинки.

Вежди пенирани

Fashionable eyebrows for autumn and winter 2019-2020

Показване На Джон Галиано

Тази тенденция се появява за първи път за концерт в мъж, а след това да го насърчи момичета. Нерадивые вежди нямат остри ръбове, косата, гледам нагоре. Този вариант се отнася особено за тези, които имат гъсти вежди. За да пробвате тази тенденция, малко гел за вежди, пръскайте върху веждите с четка и началото на прерови космите нагоре по цялата дължина.

Балая Вежди

Fashionable eyebrows for autumn and winter 2019-2020

Показване На Vivienne Ху

Тези вежди изглеждат така, сякаш те се изгарят на слънце (още ги наричат плажа). Това подкрашивающим ефект, или Макапе вежди, цвят трябва да е плавно перетекать от светло до тъмно.

За да направите балаяж себе си купя комплект сенки за очи. Той обикновено се състои от две или три нюанса. Вашата задача е светъл нюанс, за да подчертае веждата от началото до средата и от средата до върха, за да се сложи по-тъмен цвят. След това в сместа без ясни граници. Тази игра на цветовете ще направи веждите са по-гъсти и настройте ги под всеки оттенък на косата.

Маникюр вежди

Fashionable eyebrows for autumn and winter 2019-2020

Показване На Temperley В Лондон

Тази тенденция не стихва и аккуратная форма на веждите (Вежди европейски майстори са наричали своя маникюр), коса, продукти за коса. Тук е важно компетентни корекция, грим и грижа.

За да получите перфектна форма, най-добре за начало да се консултирате с администратора на brow-бар. За да се грижи за веждите се въоръжите с рициново масло и крем за очи (моля, имайте предвид, че знакът трябва да е „на възраст“, а не „около очите“). В грима, използвайте тонизиращ гел.

Вежди „летящи звезди“

Fashionable eyebrows for autumn and winter 2019-2020

Джиджи Хадид в шоуто на Оскар Де ла Рента

Още една азиатска тенденция, че почти всички. Вежди „летящи звезди“ директен старт, арка по средата и дълга опашка. За постигането на тази форма ще помогне на броу-майстор. Грим се препоръчва да се използва гел и молив с тънка писалка.

Theme by Anders Norén