красота

Най-актуални красота-тенденции в есенно-зимния сезон 2019-2020. Нови продукти и тенденции в грима

Когато лятото е към края си, и ето дойде студената есен, на всички дами в света с интерес наблюдават прожекции на световните подиуми на Седмица на модата. Сезон есен-зима 2019-2020 подготвили много нови продукти и тенденции, така че бъдете готови за смели експерименти.

1.Плаваща стрелка.

Ако не сте много добре рисувам ръцете или те не отговарят на вашите очи, след това тази тенденция е точно за вас. Въоръжени подводкой и нарисувайте стрелка в продължение на век. Очевидно е, че този грим е много лесен за изпълнение.The most current beauty trends of the season autumn-winter 2019-2020. New products and makeup trends

2.Смел интериор.

Не се страхувайте да добавите ярки и смели елементи в състава. Тази есен бъдете смели, използвайте светли сенки за очи, за да добавите шипове и нитове в необикновен акцент.

The most current beauty trends of the season autumn-winter 2019-2020. New products and makeup trends„Прада“

3.Гръндж.

Тъмни, наситени нюанси червила, много актуални в предстоящия сезон. Грим за устни с очарователната жена-вамп, и вие определено ще привлече вниманието.The most current beauty trends of the season autumn-winter 2019-2020. New products and makeup trends

4.Опушен грим.

Любим грим, опушен грим, вероятно, никога няма да излязат от мода. Но в този сезон, стилисти и гримьори препоръчват да го прави по-наситен и тъмен.The most current beauty trends of the season autumn-winter 2019-2020. New products and makeup trends

5.Ъглите на очите му.

Ако не разполагате с време за грим, но най-спешна нуждата да се скрие, лишаването от сън или умора, просто използвайте бели или светли сенки за очи и отделянето на части на окото. Този грим ще даде виждането блясък и свежест.

The most current beauty trends of the season autumn-winter 2019-2020. New products and makeup trendsФенди

6.Фуксия.

Безспорен и неочаквани тенденция на сезона — цвят на фуксия. Бъдете сигурни, за да си купи сенки за очи, червила и руж, за да бъде в движение.

The most current beauty trends of the season autumn-winter 2019-2020. New products and makeup trendsChristian Siriano

7.Широко чело.

Широки вежди на върха на популярността е вече от няколко модни сезона. Всичко, което трябва да си купите специален гел за вежди, за да ги допълнителен обем и малко мръсен поглед.

The most current beauty trends of the season autumn-winter 2019-2020. New products and makeup trendsАлександър Уанг

8.Очна линия.

Сезон есен-зима 2018/2019 носи много да експериментират с различни методи за очна линия. Ето още един оригинален тенденция. Рисувам очите си с молив, не оставяйки малко разстояние на дъното. По този начин, вие ще създадете един неочакван и оригинален ефект.

The most current beauty trends of the season autumn-winter 2019-2020. New products and makeup trendsТреньор 1941

9.Цвят.

В последните години, най-различни нюанси и цветове остават на мода и през студения сезон. Не се страхувайте да експериментирате с цвета и да използвате ярки сенки и моливи за очи.

The most current beauty trends of the season autumn-winter 2019-2020. New products and makeup trendsChibi

10.Обем на миглите.

Тази зима ще бъде много обемни мигли, така че, моля, добра спирала и нанесете спокойно няколко дебели слоеве.

11.Блясък.

През този сезон ще бъдат на мода блясък. Използвайте блестяща очна линия или играта на сенки.The most current beauty trends of the season autumn-winter 2019-2020. New products and makeup trends

Бъди модерен!

Theme by Anders Norén