Най-добрият бански за пълни жени: Съвет плюс Размер на модела

Луксозна британска модел Искра Лорънс (27) — собственик на луксозните форми. Нейният стил на живот гледате хиляди последователи в Instagram. Влезте, за СПАРК публикува пост за феновете, които са дадени съвети за избор на най-добрият бански за пълни жени.

Какво?

Според нея е лесен непрекъснат модел бански костюм с цвят на лавандула. Избор на надежден модел, вие ще бъдете кралица на плажа, тя скрива всички недостатъци на фигурата. Този бански костюм тази година в тенденция. Отговаря на основните тенденции за сезона. Защо?

The best swimsuit for overweight women: Council of plus-size modelСнимка: Искра

Първо, лавандула оттенък подчертава перфектен тен. На второ място, този стил (и цвят) е фаворит тази година. Бански подчертава достойнството и отклонява вниманието от недостатъците. В него можете да плувате, да играете плажен волейбол или просто да се попечете на слънце на шезлонг.

Накратко, вземете пример с известния модел. Без съмнение, закрит бански мода, никога не ще бъде излишно, сякаш, за да скрие проблемните зони на тялото. Не се притеснявайте, защото непрекъснато стил ще бъде загубен си обръщение. Изберете модел, например, с голям V-образно деколте.

The best swimsuit for overweight women: Council of plus-size model

Не си струва да се откажат от ярки летни тонове в полза на скучните черни. Те са големи, за да украсят дами плюс размери, прикрива недостатъците на фигурата. Най-важното правило за пълни жени — бански костюм трябва да е пълнозърнест и по-кратка. Изборът е ваш!

The best swimsuit for overweight women: Council of plus-size model