Най-популярни и модни летни рокля на Instagram: снимка

Търся вдъхновение за лятото? Смело да го вземе от блогъри в Instagram. Те са добре запознати с модните тенденции, да ги види на милиони фенове. Единственото нещо, което те имат като цяло това лято — това е истински роман с бяла рокля. Бял на цвят, дължина на миди, открити рамене-е зашеметяващ коктейл от романтика, женственост и привлекателност.

The most popular and fashionable summer dress on Instagram: photo@wearetwinset

Откритите рамене, широки колани и бял цвят

Ажурное памучно рокля с бутони ще направи отличен избор за лятото на образи. Истинско украшение на този рокли са рамо и широки лямками. Универсалността му се състои в това, че тя ще бъде прекрасна компания за всякакви летни обувки. Можете да експериментирате с удобна мюли, espadrilles или кецове – всичко зависи от стила и повода.

The most popular and fashionable summer dress on Instagram: photo

Ефектен ход – да се разрежда случайни облекло с рокля с ярки бижута, чанта и очила Мода кот-очите тоналя. Изглежда съблазнително, оригинално и едновременно.

The most popular and fashionable summer dress on Instagram: photo

В бяла рокля можете да отидете на среща, среща с приятели, идеални за отдих навсякъде, където е уместно. Мода-това е любов и удоволствие. Ако се опитвате да върви в крак с тенденциите и не се страхува да експериментира — тази рокля определено е за вас.

The most popular and fashionable summer dress on Instagram: photo