Нещата, които правят една жена, визуално по-пълно

Облекло може да заблуди. Правилното облекло стройнит, а в една – добавя няколко килограма отгоре само на това място, където те не са необходими, например, в кръста. Нито мъжете, нито жените не са застраховани от такива „трикове“, защото всеки трябва да се обърне внимание на своя гардероб.

Можете също така препоръчително да се избягват следните елементи дрехи, които визуално увеличават стомаха, да се обръща талия Оса в магаре.

ЕЛАСТИЧЕН КОЛАН

Things that make a woman look fuller

Не е важно колко пъти може да приключи сантиметровую лента около кръста си, еластичен колан, не може да се съмнява, значително ще добави обем в тази област. Проблемът е, че изработката на колана създава излишен обем, накидывая няколко излишни килограми.

Спортни панталони с такъв колан на мода в момента, и ако не може да се избегне, стига избор на модели от тънък плат с колан, който няма да бъде нелестно, за да подчертае талията.

Плиссировка

Things that make a woman look fuller

Периодично нагънат се включат в различни форми, независимо дали са свободни панталони или екстравагантни панталони. Независимо от тенденцията, плиссировка-това не е много добра идея за тези, които искат да подчертае талията.

Идеята е, на теория, не е зле – удобните и практични панталони — на практика, обаче, това е лошо. Или, по-скоро обратното, сухост на въпроса. Монтаж се добавят обем там, където тя най-малко има нужда. Освен това, те не винаги са правилните асоциация с девяностыми.

ХОРИЗОНТАЛНИ ИВИЦИ

Things that make a woman look fuller

Да бъдат запознати с ефекта на вертикални ивици – това придава визуална височина и стройность на този, който го носи. Така че, ако искате да талия изглеждаше стройна, да суитчър копчета и рокли в хоризонтална линия от вашия гардероб. В противен случай талията ви ще изглежда много зле.

ГОЛЕМИТЕ ШАРКИ

Things that make a woman look fuller

Заедно с хоризонтални ивици, големи модели осигуряват талията лоша услуга. Те визуално увеличават площта обхваща, графични свойства, така че – здравейте, допълнително количество в областта на корема. Ако не можете да устоите облекла с щампи, изглеждат прости или малки модели, които създават илюзията за наднорменото тегло.

С ЦИП, ДЖОБОВЕ И КЪДРИ

Things that make a woman look fuller

Често различни с цип, джобове и къдри, които се намират в дрехи, които не изпълняват функционални качества, е само декоративни елементи. Тези „бижута“ рядко красят! Неподходящо поставени къдри, с цип, странични и предни джобове ще привлече прекалено много внимание към стомаха, и че не ви трябва.

БЛЕСТЯЩИ МАТЕРИАЛИ

Things that make a woman look fuller

Блестящи тъкани, или тези, които могат да отразяват светлината, може да изиграе жестока шега с човека. Дрехи от тези материали изглеждат дебели поради отразяващи свойства. Непростимо блясък на сатен, например, го прави лидер в списъка на „Панама“ от плат. Се избегне сатен дрехи, Ако не искате да неблагоприятна подчертават всички недостатъци на фигурата.

ШИРОКИ ДРЕХИ

Things that make a woman look fuller

Понякога хората погрешно смятат, че мешковатая облекло, покриваща нуждите на проблемните зони, намалява техния обем. Междувременно, обратното се случва. Прекалено широки дрехи не се крие, а напротив-подчертава пълнотата. Препоръчва се да се носят дрехи, които са подходящи, ако е необходимо, да се обадите в сервиз.

ТЕСНИ ДРЕХИ

Things that make a woman look fuller

Другата крайност-това е дебнещ дрехи. Ризи и Bodycon рокли ще ви направят да изглеждате по-трудно, визуално добавяне на обем в областта на корема. Вашите стените и корема ще се откъсне от панталони и ризи, Ако вие, вместо, за да е честно да ги купуват „Элка“ се опитва да изтръгне в „эску“.