Нов в шалове. Снуд, че това е и как да го носят

Шал е важен аксесоар в живота на всяка жена. Наскоро в състав шалове нов шалове, наречена „снуд“. Той веднага придоби огромна популярност, и са намерили своето място в гардероба на почти всяка жена, защото този многофункционален шал: може да се носи като шал, шапка, за да се използват като яка.

Снуд — това е шал без краища, изработени от леки материи или възли от топъл, обемисти прежда. Разбира се, този модел е много по-лесно да се носи като прическа или носите на врата си, от традиционния шал.

Нека да говорим за това, че най-добре е да съчетаете този стилен парче.

New in scarves. Snood, what is it and how to wear it

இ през зимата, този шал е идеален за топло палто. Палто в класически стил, трябва да изберете един дълъг аксесоар, шал трябва да е два пъти увита около врата и красива лежеше на раменете си. Като цяло, всяко палто и кратък палта, кръгла яка или без яка, направи перфектен комплект с шал.

இ ако шал дълъг, го носи, без обвивка. По всяко време такова нещо може да се носи на главата вместо шапка или качулка, че са не само модерни, но и много практична за зимата.

இ с палто, силно прилепнали една фигура, много хармонично изглежда снуд, нося кръст на раменете си и се изправи.

இ ако палто декорировано качулка, и този тип шал, въпреки, че първоначално се е смятало, че такава комбинация е направила облекло детайли. Обикновено, шал пуснато на цилиндъра-това е не само стилно, но и добре предпазва при ветровито време, е желателно да изберете не много голям и дълъг шал. Изглежда много стилно черно палто с качулка, облечен в дънки и шал не продет двигателят, само не забравяйте напълно разплитат палто.

Съществува мнение, че носенето на такъв аксесоар придава форма, обем, и момиче с луксозни форми е по-добре да забрави за него, това е грешно. Най — важното- правилно вземете този стилен нещо по своята фигура.

இ дамите с голям бюст и широки рамене, са снуд от трикотаж или друг фин материал, подходящ оттенък, дрехи. Но дебел пуховик или палто утепленное, гарниран с шал на средния размер на глобата диссонировать с комплект и визуално да привлече вниманието към горната част на роклята.

இ дами с тесни рамене и малки гърди, пухкави бедра, особено ще се изправят дълъг и по-обемен шал, увит няколко пъти около шията, този аксесоар балансира визуално силуета.