Обувки на платформа: как и с какво да се носят

Обувки на платформа от време на време се връща на мода пръстените се къпе в лъчи на слава. Това се случи тази година. Танкетки и платформа отново се превърна в любимец на водещите дизайнери. И това не е изненадващо. Тя не само изглежда стилно и в образите, а също добре се съчетава с почти всякакъв вид дрехи, но и безумно веднага удобно, когато го носите. Така че, ако вие също сте фен на комфорт през есента и зимата трябва да е задължително погледнете тази обувки.

Обувки на платформа

Искате ли да бъде в тенденция? Купи ранните есенни обувки на платформа. Те ще ви помогнат да създадете образ на абсолютно на всяко събитие или повод, независимо от това, празничен, бизнес или случайни. С правилна планировка, обувки на платформа ще бъде интересно да се страхотно с рокли, панталони и поли. Единственото уточнение, ако сте представител на извита форма, с дължина такива обувки не съветват да комбинирате. Желателно е също така, за тези дами, за да избере по-малко обемни модели обувки. Не ще изглеждат с обувки на платформа и краката на жената, чийто размер е по-голям 39, и по този начин, ако те са кратки.

Platform shoes: how and what to wear

Платформата ботильоны

Ако е твърде студено, а след това ботильоны на платформата-това е отличен избор, който ще ви помогне да създадете megachilinae лук. Да съчетаете този модел обувки е най-добре с тесни панталони или гамаши, а също така и дънки-скинни или бойфрендами. Не по-малко интересно ще бъде страхотно с bottlename на платформата скъсяване на дънки с ресни.

Platform shoes: how and what to wear

Лиана espadrilles или платформата

Блесна тази есен и много удобни espadrilles на платформата, които са се превърнали в любимци не само дизайнери, но повечето известни личности. Мач espadrilles на платформа с почти всички неща в гардероба си, така че не се страхувайте да експериментирате с вашия образ. Например, носят едни и същи панталони, блузи, палта и раница или чанта — вие ще получите много стилен лук за есента.

Platform shoes: how and what to wear

Ботуши на платформа

За много студени дни, ще се нуждае от ботуши. Така че защо да не изберете обувки на платформа, които ще допринесат за вашия начин не само стил, но и комфорт. Комбинират такива обувки, можете да отидете с рокли, панталони, поли или шорти.

Platform shoes: how and what to wear

Luperi в платформата

Идеална обувки за бизнес дама, която е постоянно в движение — в продажба на платформата. Този модел е отлично, както с обикновени дънки, така и класически панталони със стрелки.

Platform shoes: how and what to wear

Кецове на платформа

Високи маратонки-нов тренд на бъдещето на сезона, който ще бъде перфектно допълват вашия стилен гардероб тази есен. Те се съчетават с неща всеки ден и спортен стил, така че ако искате да създадете наистина стръмен лук, не се страхувайте да експериментирате, да се носят под роклите кецове на платформа, поли или панталони.

Platform shoes: how and what to wear