Обувки под панталоните: правилната комбинация с различни стилове и цветове панталони

Добро умение да се съчетаят всички елементи в изображението показва чувство за стил, добър вкус и елегантност дами. Много важно е да се съчетаят основните детайли, въпреки че детайлите не забравяйте да се обърне внимание. И един от най-наболелите проблеми на съвременния стил, като вземем обувки под панталоните.

Как да изберете обувки под панталоните?

При избора на обувки за панталони е важно да се разгледа в много подробности. Ключът към този въпрос е стилистично жанр. Тук трябва да се вгледате внимателно в стил, като дрехи и аксесоари. Съвсем наскоро стилисти настояват за запазване строго в същия стил. Но днес, валидните различни дестинации в гардероба. Обувки под панталона може да бъде хармоничен завършек или да бъде ярък акцент. Немалка роля тук играят дължина и цвят. Не забравяйте за сезонност. Плътен и топъл плат в комбинация с леки обувки ще изглеждате нелепо.

Обувки под класически панталони

Shoes under pants: the right mix with different styles and colors of pants

Строго посоката изисква умереност и простота във всичко. Но в съвременните модни стилисти имат представа за това как се разрежда мрачен и безинтересна лъкове. Най-добрият помощник в този случай ще добавка. Една от комбинации на модата се считат за спортни дамски обувки с панталони в класически жанр. Атрактивни, обърнете внимание на неговите елегантни начини да бъдат различни декорации на обувките си – лъкове, цветя, кристали и др. Въпреки това, безопасен и елегантен избор на един дестинации от елементи:

Помпи петата

Shoes under pants: the right mix with different styles and colors of pants

Най-популярната дамски модел, с проста, но много удобен дизайн, за да напълно да се слее в строг костюмный панталони. Ако не са обезопасени рамки, дрес-код, може да бъде стилна, да експериментирате с цветове.

Дерби, oxfords, броги

Shoes under pants: the right mix with different styles and colors of pants

Английски удобни обувки на равна подметка, се превърна във важен строга версия. Тук е важно да се запази лаконичността и да се откаже от изключителност и дизайнерски експерименти.

Балет апартаменти

Shoes under pants: the right mix with different styles and colors of pants

Алтернативни помпи токчета на обувки ще бъде чист балет апартаменти. Дизайнерите предлагат богат избор от модели с декорации и без него, с текстура, гладки, меки и плътни материали, плоски или с малка подкова.

Обувки под тесните панталони

Shoes under pants: the right mix with different styles and colors of pants

Стилове „слинки“ или pluginname долната пряк свободен удар трябва да се подкрепи изграждането на масивни, бросающиеся в очите. В ежедневната мода са станали най-популярните комбинации от аксесоари на платформата с тесни панталони. Освен това, могат да бъдат трактора на петата или плавен ход. Класически зауженные панталон с обувки на танкетке изглеждат добре. През зимния период, то е подходящ избор ще бъде вариант на закрито с широк глезен.

Обувки под панталони

Shoes under pants: the right mix with different styles and colors of pants

Надценка дължина на панталони винаги подчертават стройность краката и обзавеждане пеша. Затова е важно, че обувките не са загладени такива качества. По-добре нека аксесоари допълват романтичния стил. В този случай изглежда добре отглеждани панталони под високи токчета или клинове. Към днешна дата най-популярни са следните групи:

    Обувки под панталон с гривната. Вариант със закопчалка на каишка около глезена още повече ще привлече вниманието на тънък краката и визуално да ги направите по-тънки. Обувки под панталоните. В студеното време на годината не е особено трудно, атрактивен открит плувен стил. По този начин, непрекъснато опция за глезена е добро решение. Но този ансамбъл трябва да бъдат изключени закръглени дами, със затворен край с къса повече дължина, дебели крака. Спортен стил. Най-практично и удобно решение да бъдат спортни аксесоари ежедневни. Espadrilles са се превърнали в лидер в ансамбъл с къси панталони.

Панталон с обувки – комбинация

Shoes under pants: the right mix with different styles and colors of pants

В съвременен стил има много печеливши комбинации, които се отнасят до класически. Например, цвета на панталоните под черни обувки може да бъде всеки, тъй като тази обувки винаги е най-лесният изход, и цялото внимание ще бъде по дрехите. Но като се има предвид, че в тенденцията ярки ансамбли и наперен комбинация, струва си да се грижи за възможността за налагане на палитрата.

Обувки под черни панталони

Shoes under pants: the right mix with different styles and colors of pants

Между другото, такива панталони дрехи ще вторичен елемент или фон. Толкова е интересно да подчертае акценти или да се запази в същата посока. Вариант на обикновения лук остава най-голямо доверие. В този случай, можете да се разрежда обувки, черни панталони с принтом, гарнитури или интериор. Но твоят поглед е интересно и необичайно, което трябва да знаете, че една модерна комбинация от черни панталони предлагат стилисти:

Червени обувки под панталоните. Напълно в каквато и посока да изглежда черно-червен ансамбъл. В този случай може да е всякакъв цвят женствена палитра. Топъл шоколад. Ако трябва да издържат на сдържаност и сбитост, замени мрачни черни обувки може да бъде приятен кафяв цвят с нюанс на шоколад. Злато и сребро. Подходящо в стилния, лук ще се превърне в изящен щрих, който ще допълни цвят на метал. Поддръжка на златни или сребърни обувки с чанта в същия цвят и вашият образ ще бъде безупречна. Класически бял. Алтернативно решение класически тъмни обувки, аксесоари, ярко бял цвят. Този избор изглежда много хармонично и запазва компресиран посока в начина на.

Обувки под бели панталони

Shoes under pants: the right mix with different styles and colors of pants

Светъл нюанс гама от класически е по-гъвкав, отколкото черно. В края на краищата, в зависимост от останалата част на гардероба бели панталони могат да бъдат основна част, както и на заден план. В по-светъл образ на обувки под светли панталони е да се избере един и същ цвят поне още един елемент. Много стилен, с бели дрехи са подходящи сини обувки светли и тъмни цветове. Привличане на вниманието към фините шкаф ще ви помогне тъмни на цвят модели – черно, кафяво, цвят на мокър асфалт. Но най-романтичното и изискан избор ще однотонное комбинация – бели обувки, бели панталони.

Обувки сиви панталони

Shoes under pants: the right mix with different styles and colors of pants

Дамски модни добре дошли всички тонове на сивото, от пепел в графите. Ако сте включили тези цветове в ежедневието си, след това се разтваря ги в контрастни цвята – червено, зелено, синьо обувки. Мек и женствен начин, ако правилно изберете обувки материал – велур или кадифе. Интересно изглеждат сиви обувки със сиви панталони, където можете да изберете колко еднакви на цвят за дрехи, и за да се различава от по-тъмно до по-светло. И най-романтично, но не и по-стилно ще розови цветове облекло, аксесоари цвят на мокър асфалт.

Обувки за сини панталони

Shoes under pants: the right mix with different styles and colors of pants

Един от най-популярните и универсални дамска мода се превърна в синя палитра. Нюанси от тази серия се използват във всяка посока – бизнес, Вечерен, романтичен, всекидневни. Поглед със сини панталони винаги ще бъде ярка и в същото време стегнато. Момичета привличат стилен цвят своята изтънченост и елегантност. Но обувки в този лука може да се окаже решаващ за целия елемент на стила:

Сини панталони със сини обувки. Монохромен ансамбъл печели пред всяка друга идея. В този случай вие трябва да добавите светлина отгоре. Ярко-червен цвят. Ако търсите ярки края на неговия външен вид, то най-добрият избор ще бъде в червено-контрастная гама. В зависимост от интензивността на цвета панталони, обувки трябва да бъде по-светъл или по-тъмен. Голи. В класическия начин с дрехи сини бежови обувки за оцветяване избута стандартен бяло и черно в напълно фонов режим. По-интересно и по-привлекателна ще лук, ако обувките за добавяне на гланц лакирана кожа. Отпечатъци. Гардероб с тъмно-измиване на деним и модели на оригиналния вид на рисунки и абстракции. Избор на тенденцията от последните сезони е леопардовым принтом и контрастни ивици по цялата дължина на аксесоари или поставяне на чорап.

Обувки под червени панталони

Shoes under pants: the right mix with different styles and colors of pants

Затруднен гардероб женствени цветове винаги ще бъде основна част от изображение, независимо от наситеността на цветовете. Затова обувките трябва да бъдат хармонично се допълват този лук. За ежедневна бизнес стил отличен избор ще се превърне в един ансамбъл от червени панталони и обувки. В този случай има три възможни нюанси, в комплект червен, черен и телесен цвят. В светлата посока, съответстваща на неброские тонове на синьо и зелено. Добре ще изглеждат сиви модели. И краят е интересна, предпочитат перфорирани, дантелени или масово украсени обувки.