красота

Прически със средна дължина, модерни възможности за есента на 2019

Скрина пригответе се, защото определено искам една от тези прически.

Тези прически за средна коса бъдат най-модерни през есента на 2019 година. Въпреки незамысловатость стилни фризури, те могат драматично да промени начина си. Ако вие отдавна са планирали да смениш имиджа си, тогава по-добре да отида до стилист в благоприятен ден за подстригване според лунния календар, е също така важно е да има снимка на прическа, която искате. Така капитанът ще бъде по-лесно и не трябва да запомнят различни имена за красива прическа.

Ето и любимите ни звездни примери за най-актуална за есенния сезон прически за средна коса.

Мулти-прическа

Haircuts medium length trendy options for fall 2019

Мулти-прическа със средна дължина — най-добрият вариант за момичета, които искат да добавят обем на тънка коса или за премахване на излишните обем до края, ако косата е прекалено дебели и плътни. Така че вие също може да се коригира формата на лицето. Например, ако първият дължина започва от брадичката, лицето ще бъде визуално изглежда по-тънък. Да, и ще можете да ги изтриете заедно с дължина, ако е необходимо.

Удължен боб с гладка

Haircuts medium length trendy options for fall 2019

Дългият Боб, който е и челото, е един от най-стилните прически 2019. Тя отива на всички. Но само, ако имаш от природата права коса, можете да си позволите най-новата версия на есенния челото с права кройка.

Прически за къдрава коса, френска бретон

Haircuts medium length trendy options for fall 2019

Ние вече споменахме за най-добрите прически за къдрава коса, но този е най-универсален. Той е подходящ за всички, независимо от плътността и текстурата на къдрици. Френска бретон, плавно се превръща в основната дължина, е чудесен начин визуално да направите лицето си по-тънки.

Дрипави разрез с мини бретон

Haircuts medium length trendy options for fall 2019

Този вариант прически за средни косата не може да се обърне за много хора. За да не се налага да носят такава модерна прическа, трябва да са достатъчно тънки черти на лицето. Ако имате формата на лицето на триъгълник, овал или сърцето, имате такъв тип прическа може да се обърне.

Дълъг бретон на челото

Haircuts medium length trendy options for fall 2019

Ако искате да подчертаете скулите и да отклони вниманието от ширината на брадичката си, като изберете прическа на средна коса с дълъг бретон. По-добре да бретон не са остри, и постепенно изчезна, както и косенето на каскада. Това е идеално за правоъгълни и квадратни лица.

Theme by Anders Norén