Рокля с ботуши: 15 стилни образи

Дамски модни ботуши-това е класически вариант на обувки, който може да се комбинира с почти всеки покрив. Особено красиво съчетание на ботуши с рокля.

Рокля с ботуши

По-женственного ансамбъл просто не се намери. Въпреки това, правилно да вземете ботуши към роклята, трябва да се спазват основните правила за избора на този вид обувки под дрехите. Нека да реши какво да се носят, классифицировав ботуши отношение на материала, от който са изработени.

Кожени ботуши и обувки от изкуствена кожа с роклята

Dress with boots: 15 stylish images

Dress with boots: 15 stylish imagesDress with boots: 15 stylish images

Кожени ботуши практични, устойчиви на влага и различни замърсявания. Техният аналог от изкуствена кожа губят по малко от като, но и много приятни цени. За по-топло време на годината, подходящи ботуши от фина кожа, без подплата. За зимата трябва да вземем двойка кожа. Класически вариант на щиколотке застегивается на змейку, въпреки че има различни варианти. Например, на обувки-чорапи (рокля в стила на отглеждане, откъдето идва и името на модела), или обувки на висока дантела. Грижа за кожени обувки се свежда до дневна обработка на изделия със специален защитен крем.

Традиционно жените предпочитат да носят кожени ботуши на ток. Размерът и формата на това произведение ще зависи от вашите предпочитания и от това колко активен начин на живот, който водите. Тънка родословни изглежда доста впечатляващо, но не са много практични за ежедневието. Затова е препоръчително да има в гардероба си толкова чифта ботуши. Първо на висок ток, ще бъде за празнични изяви. Втората най-ниска за пазаруване и пътуване. Кожени ботуши ще изглеждат чудесно с рокля или пола, като подчертава женствеността на фигурата и движение на течности. Панталони могат да се комбинират с обувки, но в този случай вал ще бъде затворен. Въпреки че също така може да попълнете долната част на краката, в обувка (този вариант е подходящ само ако носите тесни панталони).

Велурени ботуши с рокля

Dress with boots: 15 stylish imagesDress with boots: 15 stylish imagesDress with boots: 15 stylish imagesDress with boots: 15 stylish images

Велур-специален вид на кожата. Ботуши, изработени от този материал, е бархатистую повърхност и леко облегают крак. Велур е доста мрачна и не обича киша и кал. Това е по-проблемна за почистване, затова се препоръчва да се носят такива обувки в сухо време на годината. Ако все пак сте решили да закупите зимни ботуши велур, а след това е задължително да се използват спрейове за коса, които помагат за защита на повърхността на обувките от влага. За да се грижи за замшевыми ботуши е нужно да се закупи специална гумена четка и дюза. Това устройство ви позволява ефективно почистване малък пушок прах и засъхнала кал. За да възстановите цвета на обувките се използват оцветяване спрейове. Носенето на ботуши от велур с поли и панталони. Чудесен избор за началото на есента или края на пролетта.

Гумени ботуши с рокля

Dress with boots: 15 stylish images Dress with boots: 15 stylish images Dress with boots: 15 stylish images Dress with boots: 15 stylish images

Не е водоустойчив атв-та, които не се страхуват от локви от всички размери, ще ви помогне да запазите краката си сухи в силен дъжд или снеговалеж. Съвременни модели гумени ботуши изглеждат много по-тънки от своите предшественици. Ако помните, в съветските времена, рафтове за обувки магазини са пълни с еднакви черни двойки. Сега до вниманието на купувачите гумени ботуши в различни цветове и можете да изберете модел на малък ток. Грижа в такива обувки не се изисква. Може просто измиване с вода в случай на замърсяване. Да се носят гумени ботуши в аварийни ситуации, когато на другата обувки просто не могат да издържат на атмосферните условия, така че всякакви съвети за това, с какво да го носите, не. Смесвате и съчетавате с всякакви дрехи, и след буря ще променя партия гумени ботуши на по-подходящи обувки.

Плат обувки с рокля

Dress with boots: 15 stylish images@upcloseandstylish Dress with boots: 15 stylish images@upcloseandstylish Dress with boots: 15 stylish images@upcloseandstylish

Модел ботуши от плат се появиха съвсем наскоро. Особено популярни ажурни ботуши. Плат от който са направени вал, наподобяващи възли кърпички. Малки отвори позволяват на въздуха да се движат свободно, без да причиняват перегревания, ще се съгласите, че трябва за лятото. Като цяло, тези ботуши са с малка плоска пета и разцепление в чорап, който малко-малко с върховете на пръстите си. Цвят обувки се подбират с оглед на топ. Пъстри летни рокли ще изглеждат чудесно с ботуши от плат-бял цвят. Също популярни ярки цветове. За да се грижи за такива обувки е по-лесно. Замърсяването може да бъде отстранен с вода и препарат за почистване и dust изглежда като четка за обувки.