С какво се носят дънки бордо

За нашите читатели, ние винаги препоръчваме да не се страхуват да експериментират с цветовете. Сини или сини дънки е, разбира се, е добре. Класически за всеки женски гардероб. Но макар и понякога да се отклони от обичайните класическите постулати-това е и полезно, това може да даде нова енергия, заряд от емоции и вдъхновение. В тази статия ще поговорим за това един източник на енергия, като бордо дънки. Те се наричат вино, но това не е като виното може да вдъхнови едно момиче?

Ще отбележа, че в кръга на нашето обсъждане ще падне като истински бордо дънки, джинси и много подобен на сянка, с много малки разлики от нашата ключова цвят. И ще започнем с…

Че отгоре да носят дънки бордо

Бял

C what to wear with Burgundy jeans C what to wear with Burgundy jeans

Ако вашата работа не е твърде строг дрес-код, ние ви препоръчваме да комбинирате бяло вино кофточки и дънки. Този начин на балансиран строг и необичайно. Освен това, в хода могат да отидат бели пуловери, потници и тениски. За разходки и други приятни занимания, така че лука ще бъде наред.

Черен

C what to wear with Burgundy jeans

C what to wear with Burgundy jeans

Принципът тук е почти същото, както в предходния параграф. За работа – черна блуза с дълъг и къс ръкав. Извън офиса – пуловери, джъмпери, тениски и потници.

Черно-бял

C what to wear with Burgundy jeans C what to wear with Burgundy jeans C what to wear with Burgundy jeans C what to wear with Burgundy jeans

Този вариант е най-интересно, ако тази интерпретация може да бъде много различна:
— черна блуза и бял яке
-бяла блуза и черен блейзър
ленти тениска с дълъг ръкав
-бял връх и раираната жилетка или яке
-черен топ в ивица с жилетка или яке
-бяла блуза, примесени с черни елементи, както и обратното

В допълнение към тази серия може да се направи. Между другото, черно яке може да се замени тъмно сиво. Или дори да се превърне в светло сиво надмощие.

С бежово

C what to wear with Burgundy jeans C what to wear with Burgundy jeans C what to wear with Burgundy jeans

И не само. В ход да отидете мляко, сметана, кафе с мляко, слама. Якета, пуловери, копринени блузи, тези цветове ще направят образ на тар и много привлекателен.

С денимом

C what to wear with Burgundy jeans

Много готин лук, получени от лилави дънки и тъмно сини или светло-син деним риза. За забавление, можете да добавите винарска вратовръзка или колие със синьо, смарагд и тъмно-лилави камъни.

С изумруд

C what to wear with Burgundy jeans

Това е комбинация от най-невероятните. За да завършите начин ще помогне на обувки, чанта, шапка, кафяво (по-близо до червено) или черен.

С Бургундия

C what to wear with Burgundy jeans

Можете да изберете дънки и топ от един и същи цвят, като по този начин създават много чувствен и сочен e-лук. Или можете да си поиграете с цветове и тъмно яке, в непосредствена близост до Бакланово или лилава блуза.

Какви обувки да се носят дънки бордо

C what to wear with Burgundy jeans

Ако говорим за модели, тогава всички неща, които носите с всякакви други дънки, подходящо тук. Маратонки, кецове, мокасини, слипоны, ботильоны обувки, обувки, обувки, обувки, сандали. За цветя, изберете от черно, черешово, кремаво и кафяво.