С какво се носят обемен пуловер

Проблемът капка номер едно – с какво се носи обемен пуловер, докато той има в гардероба на почти всяка модата. Не се страхувайте насипни трикотажни пуловери. Лесно движение на ръката той може да се превърне в стилен елемент от облеклото, визуално ви правят по-тънък. Да се запознаят с нашата член, лесно Можете да се научите да комбинирате съраунд горната и долната част.

Дънки: идеалният партньор за обемни пуловери

Не знам с какво се носи обемен пуловер? Изберете му „идеалната двойка“ дънки. Широка гама от модели позволява да изберете най-подходящия за вашата фигура панталони за всяко момиче. Дори ако приемем, че си призна фигура е далеч от идеална.

What to wear with a bulky sweaterWhat to wear with a bulky sweater

Хубави дънки, които са универсален предмет на женски гардероб. Днес сред най-популярните модели:

    Скъсяване на дънки. Маншет човек. Дънки-скинни. Опитайте се да спазват пропорциите. Цифрата не трябва да изглежда мешковато.

What to wear with a bulky sweaterWhat to wear with a bulky sweaterWhat to wear with a bulky sweaterWhat to wear with a bulky sweaterWhat to wear with a bulky sweaterWhat to wear with a bulky sweaterWhat to wear with a bulky sweaterWhat to wear with a bulky sweaterWhat to wear with a bulky sweater

Кльощава момиче стилисти препоръчват да се опитате да се облечете с пуловер, облечени в панталони. За това имате нужда от панталони с висока талия.
Това облекло ще позволи на всяко момиче изглежда невероятно aqualino и женствена. За офис-дънки и пуловер – точно това, което ви трябва. Имат в гардероба си по няколко чифта дънкови панталони, модата никога нямат проблем с какво се носят съраунд надмощие.

Удобството, преди всичко останало: пуловер и панталони

Още един прекрасен комплект, въз основа на обема на пуловери, панталони. Има много вариации, като можете да ги носите с пуловери. Просто както с дънки, отгоре завита в панталони или да го нося там.

Подходящ за офис комплект от панталон, пуловер и риза. Последният се носи под пуловер и дай го на пода и облекчава белезници.

Моля, обърнете внимание. Цвета на ризата трябва да се комбинира с расцветкой пуловер.
Че все още носи обемен пуловер голяма плетени панталони? Тесни панталони и обемни отгоре-това е класика, която може постоянно да победи по себе си. Обемни пуловери, блузи и още много други – всичките тези предмети от гардероба дайте на момичето уникалната възможност да покажете фигурата си в добра светлина. Всяка фигура придобива нови очертания – силует става слаба, но формите са по-изразени.

What to wear with a bulky sweaterWhat to wear with a bulky sweaterWhat to wear with a bulky sweater

Стилисти препоръчват да се комбинират със свитером и панталони и високи токчета. Апартаменти „земя“ на изображението.

Правилно бране на панталони, леки, за да скриете несъвършените бедрата и областта на корема. Носи обемен пуловер в този случай с такива модели, като:

    Chinos. Пола-панталон. Прави панталони.

Модата няколко килограма отгоре, за да приеме тази малка хитрост. Предоставена по-горе модел панталон е в състояние да даде на момичето възможност визуално да изглеждате по-тънък и на другите отгоре, с изключение на пуловер. Важното е, началото е повече от долната.

Празничен вариант: пола от брокат или шифон, и пуловер

Няколко сезона преди обемен пуловер почти не могат да бъдат открити в колекциите на съвременните дизайнери. Тази дреха е смятан за неподходящ за публикуване – грозно и не женствени. В продължение на известно време, сега, за „ред“ в света на модата се е променила към по-добро за трикотажни страна на пуловер. Сега този елемент от гардероба си, вие лесно ще намерите в светски мероприятия. Дамите са се научили да гледат на него по нов начин. Разбира се, не без помощта на стилисти и дизайнери.

What to wear with a bulky sweaterWhat to wear with a bulky sweaterWhat to wear with a bulky sweaterWhat to wear with a bulky sweater

Парчовая пола от фатина или нещо, което носи обемен пуловер на светски събития. Пуловер изглежда на модели, като влитая. И всичко това благодарение на умело подбрани дъното.

Моля, обърнете внимание. При тези прагове не трябва да се носи дори с тесен колан. Това усложни начин. Лукът трябва да бъде проста и кратка. Добави своята жар обувки на токчета.

От декорации използвайте минимално необходимото. Като се отдава предпочитание на полата с пайети или кристали, опитайте се максимално да се използват блестящи бижута.

Как да се носят съкратен пуловер оверсайз?

В предстоящия сезон на мода, популярността също така ще намерите трикотажный пуловер. Моля, обърнете внимание. Пуловер не може да има ръкави. Такива модели може лесно да вземем долната част, с акцент върху нейната дължина.

Модата, които стоят на прага на есента е време, за да получите обемна съкратен пуловер, трябва да се разбере, какво да облека. Комбинация от пуловери и дълги поли, подходящи за офис и за срещи с приятели. За предпочитане е да имате плътни основи.

What to wear with a bulky sweaterWhat to wear with a bulky sweaterWhat to wear with a bulky sweater

Тези момичета, чиято форма не е съвършен, трябва да има в гардероба си няколко големи зони. Те са полезни, за да се скрие „грешки“. Например, колан завърши ансамбълът на пуловери и поли. Широк колан с голяма катарама – точно това, което ви трябва.

Обикновено, с къс пуловер може да се комбинира с пола почти всяка дължина. Най-подходящият вариант – пола до коляното и поли-макси.

Изглежда страхотно кратък пуловер и свободни панталони отделяща. Ако е все още достатъчно топло, за да парадират укороченных панталони, не се колебайте да ги носите под пуловер. За хладно сутрин такъв набор – това е той. Що се отнася до плат на дъното, това може да правите снимки и да ги отпечатате.

Обувките трябва да бъдат устойчиви. Родословни допълва женски образ с къси квадратни пуловери.

Опитайте се да направите носа си по-хармоничен. За тази цел на дъното не трябва да бъде насипни отгоре.

С какво се носят кофту на едно рамо?

Есента и зимата е, всяко удоволствие трябва да се скрие под дебел слой дрехи. Красива в офиса или на парти с приятели не оставят безразлични елегантно и глезените голи или мил силует. Uteplats „от“ и „до“ момичета спряха да изглеждат женствени. Но не и в случай пуловер с едно рамо.

Обемен пуловер с едно рамо – находка за тези, които дори и с настъпването на студеното време, не е готов да се сбогува със своята equalnet. Обект на женски гардероб може лесно да се комбинират с други елементарни неща, тип поли или панталони. Например, с свитером на едното рамо е изключително къса кожена пола, остроносые обувки и клатч.

What to wear with a bulky sweaterWhat to wear with a bulky sweaterWhat to wear with a bulky sweaterWhat to wear with a bulky sweaterWhat to wear with a bulky sweaterWhat to wear with a bulky sweaterWhat to wear with a bulky sweaterWhat to wear with a bulky sweaterWhat to wear with a bulky sweater

Тези момичета, които предпочитат панталони вместо пола стилисти препоръчват да се носят с черни пуловер в „шотландку“ или кльощава. В идеалния случай, ако това е дънкови с кружевными вложки.

Се нуждае от специално внимание към избора на бельо. Една каишка на сутиена, ще бъдат видими. Изберете един прост модел с бретелями, без излишно декор. Можете също да носят сутиен без лямок или да се премахне, ако това ви позволява да направите на избрания модел.

Ако момичето се чувства неудобно в пуловер голо рамо, стилисти препоръчват да се носят на върха на палто или жилетка. С тези елементи на облеклото и модата, ще се чувствате уютно и топло при всякакви метеорологични условия.

Не си струва да комбинирате обувките с пуловер на едното рамо. Обувки на нисък ток струва си да се обърне внимание на слиперы, мокасини или обувки. Момичета, живеещи в ритъма на съвременния град, трябва да има в гардероба си поне няколко за избор.