красота

Сиви очи. Какъв е цвета на косата ми да избера?

Внимателно, за да изберете цвят на косата под цвят на очите-правилното решение. Защото понякога се оказва, че всичко изглежда добре, но картината не се формира.

Цветът играе решаваща роля във възприятието на снимките на други хора, така че е много важно да спазвате прости правила комбинация, а не само в избора на модни дрехи, но изборът на цвят на косата.

Много стилисти смятат, че сероглазые хора са подходящи само за по-студените нюанси на косата, като сиво, само студени цветове. Но в действителност, не може да се разглежда този въпрос, само под един ъгъл. Грей се отнася до ахроматическим нюанси, които се съчетават няколко цвята. В този случай, червено, синьо и зелено и в различни концентрации. Често се случва така, че сиви очи стават оттенък на кафявото.

В този случай става дума за сиво-кафяви очи. Освен това, сив цвят при различно осветление син, черен и дори зелен. Така че, за да изберете цвят на косата, цвят на очите, не е толкова трудно, водени от прости правила комбинация от топли и студени цветове. Днес ние ще направим това!

Сиви очи. Какъв е цвета на косата ми да избера?

Обикновено, естествен цвят на косата е идеално хармонира с естествения тон на кожата и очите. Обаче, се случва така, че ние искаме да направим вашият образ е по-ярък, за да играе за друг човек, може би, за да се върнете към оригиналния стил. Да ви кажа истината, днес вие можете да промените всичко: цвят на кожата, очите и косата. Затова ние няма да мешкать и да даде най-популярни цветови комбинации на примера.

Цвят на косата за сиви очи – черни очи

Чисто сив цвят на очите се среща доста рядко. Често можете да срещнете и в двойка с черен оттенък. Трябва да се помни, че това са студени нюанси, които не понасят топли нюанси на косата. Това важи за всички цветове коса, които предполагат златен блясък. Сиви очи са идеални такива нюанси на косата, като пепеляв, сив, студен кафяво, светло кафяво, мразовит кестен, черен, blond. Що се отнася до цвета на кожата, сиви очи са напълно в унисон със светла кожа.

Grey eyes. What hair color should I choose?

Цвят на косата за сини очи

Сини очи – днес е най-популярният вариант. Не това, че той често се срещат в природата, а модата като. Сиво-сини очи перфектно с пепеляв оттенък blond, който сега е на върха на популярността. Освен това, тя е подходяща за всички типове кожа, от най-светлата до най-тъмната. Със сиво-сини очи, перфектно такива нюанси на косата, като кафяво, бежово, светло кафяво, топло blond, Пепеляв blond, пшенично, черно. Този цвят на очите и перфектно хармонира с кафяв цвят на косата. Ако обичате, за да се създаде технология за боядисване на коса мелирование, сиво-сини очи бъде отличен в хармония с общия изглед.

Grey eyes. What hair color should I choose?

Цвят на косата за сиво-кафяви очи

Сиво-кафяви очи се срещат много често. Естествен начин, като правило, включва топли нюанси като кестен, в пшеничен, естествена блондинка. Въпреки това, днес модата не се ограничава само до тези сенки, като се използват различни цветове от палитрата. Сиво-кафяви очи перфектно с бежово цвят на косата, нюанси на млечен шоколад, горчив шоколад, мока и различни нюанси на кафявото. Ако предпочитате по-тъмни цветове, обърнете внимание на черен шоколад е един от най-модерните цветове през този сезон.

Grey eyes. What hair color should I choose?
Студените цветове на косата, като руса, черна и руса също е в хармония със сиво-кафяв цвят на очите.

Цвят на косата за сиво-зелени очи

Сиво-зелени очи да изглеждат страхотно със светла кожа и червена коса. Въпреки, че това е естествения цвят, той изглежда много ярък и запомнящ се. За сиво-зелени очи са такива нюанси като кафяво, червеникаво-кафяво, карамел, жито, червено, червено, кестеняв, червен кестен, черен.

Grey eyes. What hair color should I choose?

Сива коса и бледо-розова кожа

Момичета с бледа и светла кожа, за да изберете цвят на косата е най-трудно. Оказва се, че е бледо-розова кожа добре се съчетава с всякакви студени нюанси на очите и косата. Това означава, че за сиви очи и бледа кожа са подходящи пепеляв цвят на косата, а също и кафяво и черно. Можете също така да опитате една нищожна сянка – blond с пепельным нюанси.
Сива коса и тъмен цвят на кожата
В случай, че кожата ви е тъмна, стилисти препоръчват да изберете смесени цветове на косата, като карамел, мляко, шоколад, бежово, светло кафяв цвят с пепельным бележки и т.н.
Цвят на косата за сиви очи може да варира значително в зависимост от базови цветове, които, между другото, могат да бъдат смесени. Сиви очи могат да бъдат в същото време, син, зелен или кафяв. Ето защо, избора на цвят на косата, спазвайте прости правила смесване на студени и топли цветове.

Theme by Anders Norén