красота

Съвети и начини, за да създадете най-подходящия грим на вежди

Вежди правилно подбрана форма и с ароматен грим може да направи чудеса, момичета понякога не осъзнават, каква важна роля във възприятието на човека. Затова е важно да направите най-подходящия и на актуалното грим на веждите.

Грим молив

Молив-това е най-лесният и най-често срещаният начин за грим на веждите.

За това, за боядисване на вежди, е необходимо първо да се определят основните точки. Преди челото се превърна в равен от гледна успоредно на вътрешния ъгъл на окото, но сега това правило е остаряла в модата по-естествената форма на веждите, така че първата точка започва по-близо до носа, така наречената точка за пробив. Кривата вежда отива от крилото на носа на един ученик, а „опашката“ на линията от крилото на носа през външния ъгъл на окото. Тези точки могат да бъдат маркирани с помощта на бял или бежов молив и започнете да рисувате веждите. Трябва да штриховать молив, плавни движения, като се започне от средата на веждите, а след това преминете към върха, а след това и до върха. Следователно кривата на вежди, ще бъде по-красив. В заключение, аз трябва да отида да почистя веждите, така че грим се получава по-естествен, и цветови нюанс.

Tips and ways to create the correct eyebrow makeup

Грим нюанси

С помощта на сенки могат да се смесват различни цветове и внимателно растушевать им, цвета на веждите си по-естествено.

Първият етап грим, сенки същата, както и в случай с молив – трябва да се идентифицират основните точки. Четка за вежди със скосен връх, за да приложите цвят на дъга. В началото на веждите нанесете по-светъл нюанс, а към средата и върха, за да го помрачи. В края трябва да се сместа специална четка за вежди.

Tips and ways to create the correct eyebrow makeup

Микрокровотечения грим

Има татуаж вежди технология микрокровотечения, но в същия метод, за да направите грим. Грим-това е молив или чувствах върха писалка цвят трябва точно да съвпада с цвета на веждите, естествено, трябва да привлече много косми на веждите, за да се получи необходимия визуален обем и плътност.

Tips and ways to create the correct eyebrow makeupHttps://www. instagram. com/albinkamalinka/ първо трябва да зачесать вежди и гребен косата нагоре. С молив или писалка трябва да изготви коса в онези места, където те не и да се придържат към предварително избраната форма на веждите. За да се направи косата трябва по посока нагоре и навън – към храма. Последен щрих-фиксиране на космите на веждите, спирала или гел.

Tips and ways to create the correct eyebrow makeup

Основните грешки в грима на веждите:

    Моделът вежди строга геометрична форма, с прави ъгли. Това изглежда неестествено, трябва да се сянка. Твърде дълго върховете на вежди придават тъжна израз. Край по-добре да не удължи, но и боя до естествен край на веждите. Гъсти вежди тенденция, но вие не трябва да пускате на ситуацията на случайността. Веждите трябва да бъдат буйни, но добре поддържан. Форма трябва да се правят внимателно, премахване на излишните косми. Когато оцветяване на веждите сенки или молив може да доведе до счупвания, че не може да се случи. Трябва напълно да се боя вежди. Използвайте множество Хитлер под и над веждите невъзможно, това разваля цялата картина. Хайлайтер избор е по-подходяща за официални случаи и за ежедневието греда грим не използват този метод или се прилага хайлайтер до минимум. Прекалено тъмен цвят на веждите грим грозни моменти на лицето. Допустимо е да използвате молив или сенки само един нюанс по-тъмен от естествения цвят на веждите, и за микрокровотечения цвят трябва да бъде точно-в-точно. Цвят трябва да отговарят, в противен случай ще има изкуствен ефект. Линия простукивание на ръба на веждите изглеждат грубо, не забравяйте внимателно да ги смесвате. Polozhennye веждите изглеждат помия. Ако имате проблем, и косата не слушат и през деня да лежи така, както те искат, да използвате гел или восък, за вежди.

Tips and ways to create the correct eyebrow makeup

Theme by Anders Norén