Съвети за избор на обувки на токчета

Съответните петата височина всеки ден

Фактът, че честото носене на обувки на висок ток, може сериозно да увреди вашето здраве. Коленете и сухожилията увредено, да не говорим за проблемите с гръбначния стълб. Петата Обувки за всеки ден трябва да бъде не по-малко от 4 см, тъй като тази височина, която не води до такава голяма вреда, намалява напрежението в коленете.

Tips for choosing shoes with heels

Още един начин да изберете удобни обувки, за да се обърне внимание на разстоянието между петата и ходила. Логично е, че колкото по-високо се изкачва, толкова по-кратък разстояние. Сейф с височина 6 см, на крака и в това положение ортопедична в правилното и най-стабилна позиция.

Tips for choosing shoes with heels

Удобна и безопасна височина шипове за извеждане

В повечето случаи ток Обувки за партита на 2.4 инча. За по-точни изчисления на височината на ток ще трябва да запомни своя растеж, се измери дължината на крака до бедрата и се възползвайте от следната формула: ((дължина ÷ краката) — 1,61) * 10. В резултат на това вие ще получите перфектно височина шипове.

Във втория случай ще ви се наложи владетел. Седнете удобно на стол и извади единия крак напред. Измерете разстояние от петата до върха на крака, както е показано на фигурата. В резултат на това измерване е равна на височината на добра шипове, защото това е естественият наклон на петата.

Tips for choosing shoes with heels