Татуировка на китката

В днешния свят на татуировките трудно се изненада. Ярки и оригинални снимки набиваются в различни части на тялото. Въпреки това, на логото на четки-това е рядко явление. Снимка на ума си постоянно, така че смели личности, или хора, които не са ограничени рамки строг дрес код по време на работа. Масата на възможности – от малки рисунки на пръстите на моделите, влияещи върху четката като цяло. В тази статия ще говорим за важността на татуировки в тази част на тялото, които се намират при двата пола.

Възможности за мъже

Скелет

Скоротечность съществуване и готовността си да приеме в края на житейския си път. Знак на вечността на съществуването в положителна посока. Емблемата е в чест на паметта на мъртвите. Често изображенията се поставят в мифическом смисъл. Череп – символ на древната господар на царството на мъртвите Хадес и Кронос. Символизира не смърт, а прераждане за нов живот. Някои смятат, че изборът на скелет печат за татуировки, те изплаши до смърт.

Tattoo on wrist

Пирамида с око

Древен мистичен символ. Логото съществува в много култури и е надарен с разнообразни стойности:

  в православната църква, знак за светата Троица, за Светия Дух; в митовете на Древен Египет – Очите Планина, vestacode, Бог, Който вижда всичко; в будизма, светлина, мъдрост, духовност; в контекста на массонства – Очите на Дявола; при келтите – символ на завист, напротив добродетел; в мюсюлманския свят, образование и интелект, способност за ясновидению.

Окото е мощен талисман. Това помага в избора на правилния начин на живот и защита от зли духове, главоболия на пътя. Фигура върху четката усилва интуицията, носи късмет и дарява способността да се предвидят заплаха.

Tattoo on wrist

Демон

Татуировка — това е символ на злото, което е предмет на своя носител. Изпълвайки начин, човек идентифицира себе си с определени качества (например, Велзевул, символизира лакомия). Но не всички татуировки с демоните, да носи в себе си отрицателен смисъл. Роу насърчава изучаването на езици, Orobas дава възможност да се предскаже бъдещето. Популярни снимки на японски дяволи „те“ – ги лица с рога и зъби, често натъпкани в ръцете си. За тях е почти невъзможно да се убие, така че по смисъла на тази татуировка безсмъртие, смелост, сила.

Tattoo on wrist

Кръст

Често запълване на пръстите на краката. Многостранен знак с религиозни и философско значение на обединението на противоположностите – живот и смърт, добро и зло. Често представителите на силния пол, пълнени келтски кръст. Красиви снимки, рамки кръг (символ на слънцето) просто кръст, украсен с орнаменти. Изглежда красиво, символизира цикличность живот, на прераждането.

Tattoo on wrist

Пръстени

Все по-често се срещат сред представителите на престъпния свят. Брой пръстени показва броя на судимостей. Украшение в режим на задържане, в тази възраст, когато хората отиват в затвора, продължителност. Важно цвят татуировка, съкращение, на място. Светлинните рисунки – тъга, тъмно протест, бунт. Сред обикновените хора, без судимостей, татуировки с пръстени рядко, но може да се намери сред музиканти. Така те взимат важни събития в живота си. Внимателно изберете този тип рисуване, за да се избегнат недоразумения.

Tattoo on wrist

Чук Тора

Рунически на изображението с по-дълбок смисъл. Дава на собственика на спокойствие, мъдрост, чувство за сигурност. Тор – бог на гръмотевиците и светкавиците, неговият култ е много популярен в Скандинавските страни. Физически силен и висок, хитър и амбициозен, упорит. Мъжете, които избират знак чук Тора на четка целенасочена, упорита, предпочитат действие дума. Често този знак помага за преодоляване на препятствия и житейски обърквания.

Tattoo on wrist

Пламък

Вечна, неконтролирани, деструктивни елементи. Цвят татуировка, ефектно изглежда на четката, когато огънят е заловен с пръсти. Напълнете я свободолюбиви, страстен характер, и неутолимата жажда за приключения. Друг смисъл – за възраждане, пречистване от греха, желание за нов живот. Често приперся след труден период, който искате да изтриете.

Tattoo on wrist

Интернет

Символ на независимостта, тръпката, увереност, решителност. Често означава ангажимент принципи, идеи, нежелание да се жертва за своите идеали и вяра. Изберете изображението за зъби трябва да бъдат точно класифицирани. Паяк с паяжината на ръка – знак за наркомани в преступном света. Мембрана между пръстите на краката показва, че човек се нуждае в живота си наркотици.

Tattoo on wrist

Прилеп

Изумително животно, бозайник, който може да лети. Снимка на хищник на четка удари мъже, които искат да изразят своята индивидуалност и уникалност. Животното се събужда през нощта и лов на по-слаб топлокръвни. В Средновековието те са били идентифицирани с дявола или вампири. Смятало се е, че труп на прилеп, прибитый към вратата, предпазва от зли духове и врагове. В Древна Гърция и Рим, мишка почитат за уникална острота и скорост. Следователно, стойността на предвидливост, бдителност, сила. В Китай прилеп-това е знак за късмет и дълголетие. Значение на татуировката зависи от това как собственикът се отнася до бозайник, могат да бъдат положителни и отрицателни.

Tattoo on wrist

Котка

Скици в различни стилове. Котка – вълшебно и тайнствено същество. Тя има 9 живота. Оттук и отрицателно значение татуировка символ на злото и на злите сили. Преди известно време той беше изпълнен само тези, които излежава присъда в затвора за кражба. Черна котка носи късмет крадци, не може да се намери в тъмнината. Сега тя е на стойност почти изчезва. Много хора избират да се представят кошачью лицето му на ръката си, защото:

  древните египтяни са почитани котки, виждали в тях въплъщение на божествени сили; при древните гърци и римляните котка – символ на свободата; на японски – знак спокоен, мирен живот; при скандинавците котка – домашен любимец Фрейи, богинята на битки, така че този образ символизира храброст, сила и смелост.

Tattoo on wrist

Шарк

Риба вдъхва страх и възхищение. Бърз, хитър и силен хищник. Татуировки всеки непоколебим, целенасочен човек, който знае как да го постигне. Печат на акула подчертава упоритостта на собственика и желанието му за власт и контрол. В много култури, лешояд е знак за успех, покровительства и господство. Акули – мощен талисман, в знак на почит към елемента Вода, връзката между Земята и морето.

Tattoo on wrist

Възможности за момичета

Медуза

Символизира спокойствие, непрекъснато движение напред. Медуза бавно, но са в постоянна вибрация. Фигура – знак на вътрешна хармония, спокойствие и баланс при вземането на решения. Достигайки зряла възраст, от безформена маса на Медуза, се превръща в един полип на дъното на морето. След известно време, той отхвърля пипала и тръгва на плуване, така че, различно значение на знака – непрекъснатостта на живота, на прераждането.

Tattoo on wrist

Птици

Нежни силуети на птици избират романтични природата. Една птица, или едно малко стадо – знак за свобода, късмет, вечната младост и надежда. В образите на конкретни представители на вида има своите нюанси:

  гълъб мотив женственост, саможертва на любовта, символ на целомъдрието и на душата; лястовици – напомняне за важността на семейството като висша стойност в живота, нежност, любов, грижа; Чайка – символ на свободата, на младостта и на независимостта; Бухал (сова) – това е признак на мъдрост и знания, богат житейски опит, носи на собственика на късмет в интелектуалната сфера.

Tattoo on wrist

Пеперуда

Крилата на пеперуда в ръка изглеждат елегантно. Изпълнени в различни цветове, те привличат вниманието и на собственика и да се каже, че тя е добра нежна, лека, който е естетически вкус. Една пеперуда-това е символ на възраждането за красота (грозна гъсеница се превръща в чудесна същество) и безсмъртие. Екстри: в Япония – символ на изящество и женственост; в древните племена на Южна Америка – емблема на женската душа; в скандинавските митове-това е знак на елемента на Въздуха.

Tattoo on wrist

Заек

Се третира по различни начини в зависимост от културата:

  олицетворение на плодородието в Древна Индия; мъдрост, хитрост в Япония, а интуицията в Англия; възраждане, късметът на младите хора в Китай.

Скица черно-бял и цветен, геометричен силует или точен образ на мордочки на животното. Въплъщава в себе си чертите, присъщи на женския пол: мекота, нежност, женственост, безгрижие. Понякога на стойността на инвестициите в отрицателен смисъл: промискуитет, неразборчивость, проект на сексуалността, така че при избора на фигурата трябва да бъдат внимателни. Символиката, свързана с упражнение. Логото на списание „Плейбой“ – линк към еротичен смисъл, символ на свободата. По-реалистични изображения имат положително значение.

Tattoo on wrist

Роза

Значение на татуировката е един от най-дълбоки и разнообразни, затова често жените избират изображение на цвете като на модела. На гърбицата На розата е красиво, че изглежда добре и добавя жар. Символ на красота, любов, чистота, вечната радост, на желанието, на страстта. Има значение цвета на татуировки:

  Златен (жълт) — съвършенство; Червена – страст, любов; бяла-невинност, духовност, синьо – невъзможно, невъзможно, тъга, скръб.

Разпределението на отделните части на цветето също е от особено значение:

  големи шипове – знак за тъга; буйни листа, красота, благополучие.

Tattoo on wrist

Орнамент

Мотиви винаги повтарящи се. Учените, които са рисунки на древните хора, са дошли до заключението, че нашите предци умело наясно с цикъла и ритъм на живот. Живопис носи в себе си енергия, хармония, символизира реда, логиката при вземането на решения. Първите украса на няколко хиляди години и затова такива татуировки може да се разглежда като шаблон, като се подчертава връзката с предците. Скица момичета често избират национални показатели:

  Селтик и мистични символи, символ на връзката с висшите сили; славянски семейни уроки, за запазване на щастие и на огнището; египетско – модели, наделяющих правомощия на ясновидство, знания висша истина; китайски – причини, морална чистота, талисмани, здраве, късмет и просперитет.

Tattoo on wrist

Триъгълник

Най-популярният вариант на геометрични изображения, които ефектно изглежда страхотно на китката. Изчистен модел има по-дълбок смисъл: силата на слънцето, на творчеството, на духовния свят, на небето, на земята и водата са елементи, на стабилност, на мъдростта. Често – религиозен признак, че се намираме в Християнството, и В будизма. Въплъщава идеята за женското начало, лоното на пространството. Знак vestacode, мъдрост, безкрайната святост. Триъгълник на татуировка – мощен пазител. Може да се направи почти незабележим, с приемането на фалангите на пръстите.

Tattoo on wrist

Короната

Има различни форми, дополняемые букви или украшение. Всичко зависи от въображението на някой, който прави скица. Оказва притежател вълшебен ефект, влияе на съдбата. Стандартни стойности:

  „елит“ произход; притежаването на власт; охрана; превъзходство над другите; материално осигуряване.

Най-често, короната пълнени любители или религиозна момичета. Собственикът на татуировки ценят верността, ценности на любовта. Снимка съобщава за своеобразии характер, личност, издигната над останалите представители на по-нежния пол.

Tattoo on wrist

Етикети

Благодарение на знаменитости като Риана, Лана Дел Рей и Кейти Пери сред момичета са станали популярни етикети върху пръстите на краката. Лаконичная фраза изглежда елегантно, а не вулгарно, се вижда само при по-внимателно отблизо. Тази татуировка е индивидуален. Значение е ясно само за собственика, който го прави уникален.

Tattoo on wrist

В древността татуировките служили оберегами и талисманами. Сега това е начин да изразят своята индивидуалност, да претендира за разлика от други. Рисунка на ръка – ярък начин на изразяване. В тази част на тялото има много нервни окончания, така че нанасяне на изображението – този процес е болезнен. Имайте това предвид, ако сте решили да направят татуировка.

В тази статия ще ви разкажем за смисъл, който носят картини в тази част на тялото. Разходете се до избор на фигурата с цялата отговорност!