красота

Татуировка в стил аниме

Понякога се влюбваме се в измислени герои, които искат да бъдат с тях винаги. Защо не направите татуировка на любим герой? Това могат да бъдат портрети на герои от книги, филми, анимационни филми и дори герои от митове и фолклор, които са особено запали в душата. Обикновено такива силни чувства не идват просто така. Това може да бъде свързано с желанието да закупите качеството характер или външен вид, както на вашия любим герой. Днес ние ще говорим за татуировки герои аниме.

Снимков татуировки

Татуировки от манга и аниме често не са направени само заради страстта на един или друг герой, и като напомняне за беззаботном и щастливо детство. Децата на деветдесетте години и, разбира се, нула с нетърпение новата серия „Sailor Moon“ и „pokemon“. Малък воин, който води двойствен живот и се бори за добро и справедливост, просто не може да остане безразличен към децата си, особено момичетата, и за магьосническия джобни чудовища, може би мечтал за всяко дете. Татуировки от аниме — това е като истинска детска мечта.

Tattoo anime style

Специално внимание заслужават герои, създадени от Хаяо Миядзаки. В своята работа се влюбват веднъж и завинаги. Изключителен сюжет, ярки персонажи, дълбокия смисъл, скрит във всяка история, като не само забавно, но и поучително. „Принцеса Мононоке“, „моят съсед Тоторо“, „Отнесени от духове“ и други работи Хаяо Миядзаки-с право се счита за класика на японската анимация. Някои от героите, създадени от майстор анимация, повлиял не само на масовата култура. Например, Тоторо (добър горски дух, с който по темата на среща момичето, а след това той й помага да) се превърна в символ на борбата за спасение на местността, която е пресъздадена в аниме от развитие.

Tattoo anime style

Сюжетът на татуировки може да се повтаря всяка сцена от аниме, която спомни си, или голяма стойност за клиента, това може да е просто портрет на любимия си герой. Въпреки това, често татуировка с изображение на героите в традиционен японски стил на анимация не е свързана към съществуваща аниме. Феновете на аниме често резервират администраторите миниатюри с участието на семейството и приятелите си под формата на анимационни герои и дори собствените си портрети. Това може да бъде просто измислени герои от страна на клиента. Тази работа е, без съмнение, ще бъде уникален, то това ще се уточни в интерес на клиентите в този вид изкуство.

Стилове и композиции

При избора на песни не се ограничава само до една определена сюжета на карикатурата. Ако планирате сериозна работа, например, на ръкавите или татуировка на гърба, може да се създаде мащабно платно с изображение на герои, терени и други елементи, които са присъствали в няколко любими аниме. Например, често могат да се срещнат безликого на Бога, сянка от „Унесенных призраци“ и един добър господар на гората Тоторо в една и съща работа.

Най-подходящият стил за татуировки аниме е, може би, две съвети. В този стил се дължи на ясни контури и ярки цветове анимационни герои изглеждат най-надеждните. Готино ще изглежда, като мащабни татуировка с изображение на замъка ходене и герои от аниме, на фона на планинския пейзаж в стил Twin съвети. Малки произведения, например, снимка на усмихнато и магическа рибки Поньо ще изглеждате ярко и е много сладък, тази татуировка, със сигурност ще предизвиква у околните не само любопитство, но и с усмивка.

Сладък живи котки от „Sailor Moon“ ще изглеждат по-детински, но ще се радват не само на собственика на татуировката, но всеки, който ще се спре на нея поглед.

Интересно да видим акварели, изобразяващи герои от аниме. Този стил е особено добър за татуировки с духове и различни свръхестествени и на свръхестествени същности. Благодарение на своята лекота, airness, размити контурите, почти пълна липса на яснота, той, изглежда, наблягат на принадлежност на тези герои в един друг свят. Например, живопис, акварел идеален за изображения сянка.

Tattoo anime style

Още една оригинална идея — пейзаж, вписан в силует, който можете лесно да намерите своя любим герой. Например, това може да е духът на гората Тоторо, което очевидно е невъзможно нито с кого да се бъркат. Силует може да бъде като прозорец към света на ярките цветове на природата зелени гори, поле цветя, есенни окапване на листата.

Забележително е, че самите японците дадоха на света множество шедьоври анимация, повечето от тях отрицателно се отнася до изкуството на татуировките. Ако ви се случи да има малка татуировка, преди да ви е на обществено място, например в банята, може да бъдете помолени да покрие фигура с гипс, за да не се бърка с други посетители. Ако вашата татуировка е твърде голям, за да скрие и това не работи, вие дори може да забрани да влизат. Това е така, защото първите рисунки върху тялото са били отличителна черта на членовете на бандата. Тази асоциация е толкова дълбоко вкоренена в съзнанието на японците, че там дори са законите, които беше забранено носенето на татуировки на държавно ниво. По-съвременните жители на Страната на изгряващото слънце често предпочитат сериозни истории, взети от митологията, изберете изображения на животни, растения и митични герои, които имат специална символика. Не толкова често, за да видите японски комикс или снимка от аниме в тялото.

Карикатура на татуировки може да изглежда наивно, но те носят положителни емоции. Ако вярвате в това, което е символ татуировка наистина са в състояние да дадат на човека някои от неговите качества, на съдбата си, герой от аниме-чудесен избор. Те винаги са надарени със силен характер, постигането на своите цели, а техните истории винаги имат щастлив край.

Снимка

Tattoo anime style Tattoo anime style Tattoo anime style Tattoo anime style Tattoo anime style Tattoo anime style Tattoo anime style Tattoo anime style Tattoo anime style

Theme by Anders Norén