красота

Тъмно-кестенява коса: мелирование и палитра

Цвят на косата, цвят на очите, се определя от съдържанието в клетките пигмент меланин, който, от своя страна, могат да се разделят на два вида: эумеланин и феомеланин.

Всеки от тях дава на индивидуален цвят на косата. Въпреки това, не може да се каже, че естественият цвят на косата равномерно по структурата си. Кохлеарни клетки, която е боядисана меланином не напълно, някои от тях са смесени видове меланин. Този ефект се формира цвят на косата, който по своята същност се оказва еднакви.

Dark brown hair: highlights and palette

Всеки от нас е забелязал, че естественият цвят на косата е естествен отблясъци в някои части на главата косата с по-светли или много тъмни. Резултатът е закономерен (триизмерно) цвят на косата, който едва ли може да се сравни с класически картина. Днес, обаче, стилисти предлагат широка гама от услуги за оцветяване направления, които включват в триизмерна цвят, който напомня на естествен цвят на косата. В днешната статия ще говорим за тъмно кестен цвят на косата, да го обсъдим нюанси, а също и възможност за осветление.

Dark brown hair: highlights and palette

Тъмно кестен цвят на косата

За никого не е тайна, че за определяне на цвета на косата, създадени специални скала за естествените и изкуствени оцветители. Тъмните нюанси са хората цвят на косата, който се отнася към категорията на брюнетки, шатенки. Тъмно-кафяв и тъмно-кафяв цвят се отнася към категорията на брюнеты – това са хора с много тъмен цвят на косата. Тази цветова гама започва от тъмно кафяв цвят и завършва с черен цвят. Това е перфектният цвят на косата-за хора с тъмна (черна) или кафяви очи и тъмно или много бяла кожа. Имайте предвид, че Браун е Най-често срещана и днес. Този нюанс на косата е най-характерно за хора в тропическа и Южна Африка, Централна и Източна Европа.

Dark brown hair: highlights and palette

Днес е тъмно-кафяв на цвят е много популярен и много жени предпочитат да се създаде по изкуствен път. Ако говорим за изкуствени цветове, днес най-популярните цветове като тъмен шоколад, тъмно кестени и тъмно кафяв цвят.

Мелирование в тъмно кестенява коса

Днес най-популярни от традиционните черти тъмен цвят на косата в естествени нюанси. Често много жени избират мелирование нюанси, като светло кафяво, златисто кафяво, пшеничен. Този топъл цвят на косата, които отлично се съчетават с каштановым цвят. Това не са подходящи за студени цветове на косата, тъй като пепелта, светло кафяво и т.н. нюанси. Класически косата винаги трябва да бъде направено в салона, той предполага изясняване на кичури коса, ширина 2-3 мм. технология осигурява изсветляване на косата blond или нула сянка, последвано от процедурата по предоставяне на косата в точния нюанс. Капитанът може също така да изпълнява Multi-цвят на косата тониране (оцветяване в естествени нюанси). Този вид боядисване на коса наричат резерви.

Dark brown hair: highlights and palette

Той предполага оцветяване в blond и Браун (кафяв) създаване на ефект красиви отблясъци и ярки цветове на косата. Като цяло, оцветяване в бронд зависи от личните предпочитания на клиента, но е технология за създаване на цветя включва преход от тъмно към по-светло на цвят. Това означава, корените трябва да бъдат тъмни, а средата и краищата на косата руса. Този ефект и създава ефект выгоревшей на слънце коса, които изглеждат много съблазнително!

Цвят на косата: тъмно кафяв цвят

Днес повечето козметични марки предлагат огромно разнообразие от бои за коса, включително и кафяво. Днес най-популярните цветове:
• Черен шоколад
• Златист брюнет
• Цвят на тъмен шоколад
• Тъмен кестен
• Тъмно-кафяв

Ето най-популярните боя за коса, подходящ за боядисване на коса в домашни условия.
«Високата пяна» от l ‘ Oreal – блог избор!

Dark brown hair: highlights and palette

Нюанси:
• 53 блестящ Златен кестен
• 41 мразовит кестен
• 40 чист тъмен кестен

Преферанс от l ‘ Oreal.

    4.01 Париж дълбоко кестен 4.15 Каракас тъмен кестен 3 Бразилия-тъмно кафяво

На кадифено тъмно-кафяв цвят от палитрата H2

Шварцкопф г. № 580 естествен и лек — «тъмно кафяво кадифе»

Косата професионално изпълнение «тъмен кестен»

Dark brown hair: highlights and palette

Тъмно кестен цветът на този сезон е много популярен. Много момичета са се боядисват изкуствена коса в кестеняв, за да направите вашия начин на по-изразителен. Не забравяйте, качеството на сянка може да се получи, без помощта на добър специалист, защото днес цените на многоцветни решения и оцветяване.

Dark brown hair: highlights and palette

Изберете кафяв оттенък на косата, не забравяйте да обърнете внимание на това, че съчетава добре с цвета на кожата и цвета на очите.

Theme by Anders Norén