Trend цвят лятото 2020 г.

За много момичета, лятото е време на ярки цветове, женствени рокли и стилни експерименти. Но изборът на модни нюанси може да не е толкова просто. Какъв цвят да се обърне внимание? Как да ги тълкува? С какво да комбинираме. Нашият редакционен екип е установено, какви модни цветове на лятото 2020 г. ще бъдат представени в модните красавици. Каним ви да проверите нашия наръчник на най-актуалната палитра за сезона!
При нас има някои нюанси, които лесно се впише в летния гардероб. Сред тях има възможности за всеки стил и вкус от сдържана и дори минималистичен стил в ярка брега. Готов усетете на знания мода? Да започваме!

Жълто слънце

The trending colors of summer 2020

Най-модерен и стилен нюанс това лято ще бъде слънчево жълто! Този изключително топъл и приятен за сенки за очи незабавно зарежда положително и никога не може да роди.
Съвременни тенденции и лятната жега доста благоприятни за ярки тоалети, така че можете да изберете жълто, не само дребни аксесоари, но и на големи цвят петна в изображението. Например, слънчево жълто може да бъде леко, въздушно рокля или пола в пода.
Мач на жълто с бял или бледо розово. И в двата случая обаче трябва да се обърне внимание на баланса на топлина и студ. И бели и розови нюанси е достатъчно богат асортимент на топлина. Ако планирате да го носите с жълто двойка, те съветвам веднага в съблекалнята, за да се оцени съвместимостта на цветове.

Мек розов цвят

The trending colors of summer 2020

Що се отнася до розово, фактически е най-нежни и приглушени вариации. Докато пинк може да бъде цветна и плодова. Най-важното — натуральность, липсата на кисловочный отлив и fluorescentrose.
Между другото, ако не ви харесва розов цвят в облеклото, обърнете внимание на този цвят в грима. Лека, полупрозрачна консистенция е незаменим в летните nudemom грим. Нежно цвете или прасковен блясък за устни все още може да бъде спасител за прясно и универсален мономании: просто използвайте го вместо хайлайтера, за да се създаде невероятно красива гледка и фин блясък на кожата. И на устните му, разбира се, трябва да се прилага един и същ продукт.

Сочна Мандарина

The trending colors of summer 2020

Още един ярък хит на лятото-2020 г. — цвят мандарина. Ето само това, ние препоръчваме да използвате като акцент. Мандариновая чанта или чифт обувки ще ви направи най-стилен момиче в града! Мач на този странен цвят с класически бял или тъмно син.

Свежи билки

The trending colors of summer 2020

(

Разбира се, лято е без зелени нюанси. Днес най-важните от тях е сочен зелен цвят. Между другото, можете да подчертае своето настроение, като изберете не е трудно нещо, и модели с принтом. Големи бананови или палмови листа, тропически цветя и лозя — чудесен мотив за летни дрехи.
Тези рисунки изглеждат чудесно както в ежедневието sundresses и задорные къси панталони и мъжки тениски. Просто попълнете облекло удобни мокасини или espadrilles, и вие можете да се радвате на максимален комфорт.

Елегантност орхидея

The trending colors of summer 2020

Ние продължаваме нашата преглед на още един светъл решение. Обърнете внимание на лилав оттенък, който са намерили в Дома на цветя орхидея. Този цвят може да бъде много необичайно алтернатива на червеното. „Орхидея“ лилаво изглежда добре в рокля, червило, обувки, бижута и щампи.
Между другото, в действителност, най-най-различни комбинации можете да опитате Съюз лилаво и слънчево-жълто. Тези нюанси се допълват взаимно и изглеждат чудесно заедно. И това е факт, подкрепен от физика!

Горещ пясък

The trending colors of summer 2020

Много от нас лятото се свързва преди всичко с нашия плаж, почивка. Можете да прехвърлите, че настроението в начина на използване на дрехи и аксесоари оттенък горещ пясък.
Лек и спокоен естествен нюанс е подходящ за всяко облекло и по-практическа алтернатива на бяло. Ако се притеснявате, че можете да получите мръсни, по-добре да изберете с пясъчен оттенък.

Синята дълбочина

The trending colors of summer 2020

Разбира се, горещ пясък, трябва да съжителстват с морето! Син цвят на повърхността и е получил подкрепата на известни дизайнери този сезон. Ние ви препоръчваме да се съсредоточи върху тон, които имат най-дълбоките части: тъмен, наситен.
Този цвят може да бъде отличен заместител на черно през лятото. Той добре се комбинира с бяло, пясък, мандарина, зелен.

Груб асфалт

The trending colors of summer 2020

Ако все още не може да мине без тъмни нюанси, обърнете внимание на сиви тонове, обаче, се разрежда обезопасяване на този цвят необичайна текстура. Асфалт и бетон сив цвят изглеждат много елегантно и перфектно се съчетава с други модни цветове: бял, син, жълт, розов.

Царството на бялото

The trending colors of summer 2020

И, разбира се, царят на всички цветя през летния сезон остава бяло. Тази година стилисти предлагат да се изгради на базата на пълното изображение с малък аксесоари на други цветове (дори не е задължително обратното!).
Бял тотал-лук, без съмнение, ще бъде добро решение за горещите дни, а в студено време можете да носите всички тези неща поотделно, добавяне на изображения на други цветове. Затова, без мисъл купувайте удобни бели неща от естествени материали, те са много актуални през настоящия сезон. И, което е най-сутрин, и през следващата година, опитайте се да избягвате прекомерното декор и много сложен приятелка.
Лятото е светло, ако вие ще бъдете внимателни към своите емоции. Това, което ние предлагаме да се покаже чрез дрехите. Впрочем, важи и обратното правило: ако радостта не е достатъчно, можете да го привлече в своя живот, най-приятен за вас лично (!) цвят. Така че, вижте нашия преглед и изберете това, което ви харесва! И тогава сигурно всичко ново ще донесе само радост и да ви направи лучик светлина в очите на другите.