Женско списание » Коса » Видове бретон тип лице.

Видове бретон тип лице.

Прически с бретон все още е на мода. Всяка симпатична бретон може да изглеждат страхотно с почти всяко момиче, но само ако правилно го носят. Нататък са дадени видове бретон в съответствие с формата на лицето Си .

Ако Имате лице с триъгълна форма или във формата на сърце, тогава ще Ви костюм е дълъг бретон, която ще затвори по-голямата част на челото е: обикновена директен или асиметрична, за да балансира визуално остра линия на челюстта и високи скули.

Овални лица и интересите всяка форма на бретон, а тук е кръглата форма на лицето най-добри резултати наклонена или градуированная, зачесанная на една страна бретон: тяхната асиметрия визуално удлинит и сузит лицето.

 

Видове бретон тип лице. Прически с бретон

Директен бретон

Фактът, че много известни личности носят пряка бретон равна дължина, в продължение на много години, е достатъчно доказателство, че тази симпатична подстригване заслужава да се даде шанс. Въпреки, че младите овално лице красиво изглежда с всяка бретон, опъната формата на лицето лесно смекчава остротата на прав равен бретон. С помощта на тази бретон може да създаде смел и ярък образ в рок стил.

 

Видове бретон тип лице.
Прически с бретон
Видове бретон тип лице.
Прически с бретон

 

Груб бретон

Ако искате едновременно да излъчва момчешки ентусиазъм, да изглежда привлекателно и секси. Тогава бретон с назъбени ръбове и силна степен на градуировки, асиметрични линии за Вас, особено в комбинация с къса подстрижка. Ако искате да отмести вниманието от остър брадичката, скулите или едър угловатого челото, а след това бретон с назъбени ръбове да се справи с тази задача. Такъв бретон е подходящ за средни и дълги косми.

Видове бретон тип лице.
Груб бретон.
Видове бретон тип лице.
Груб бретон.

 

Прореженная бретон

Прореженная бретон ще отговарят на момичета с квадратна форма на лицето. Такъв бретон омекотява чертите на лицето. Но кичура все пак трябва да има някаква тежест, избягвайте прекалено къси и лек бретон. Такава прическа с асиметрична бретон от дългата до късо, много фактурна и малко тяжеловата, така направления трябва да се опаковат в една и съща посока.

Видове бретон тип лице.
Прореженная бретон.
Видове бретон тип лице.
Прореженная бретон.

 

Асиметричен бретон

Асиметричен бретон може да бъде със средна дължина и завършва с почти брадичката. Това е прекрасен начин да се отсече бретон, особено за тези, които носят прическа боб или pixie. Още повече, че това е много печеливша прическа за права и къдрава коса. Прекъсване на бретон, Можете да оформите косата си по различни начини, за да се подчертае това несъответствие.

Видове бретон тип лице. Асиметричен бретон.

 

Бретон, разделена на две

Ако Имате тънки черти на лицето, най-добре е да се разделят бретон две, зачесав кичура в страни, за да се избегне полето – Можете да го диагонално или да се разделят надолу по центъра.

Видове бретон тип лице.
Бретон, разделена на две.
Видове бретон тип лице.
Бретон, разделена на две.